Έτσι είναι οι «άριστοι». Στέλνουν στον «Καιάδα» τους πιο αδύναμους συνάνθρωπους μας όπου αντιμετωπίζονται με φυλετικά και εθνοτικά κριτήρια.

Περισσότερα: «ΑΡΩΜΑ» ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗ

                                   

 Του Γ.Τεκίδη

Το ...ολιγάριθμο και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα του αυτοδύναμου Κυριάκου αριθμεί 51 μέλη, μεταξύ των οποίων και τεχνοκράτες που όλως περιέργως οι περισσότεροι έχουν άμεση η έμμεση σχέση με επιχειρηματικούς ομίλους όπως ο Δ.Οικονόμου σύμβουλος της lambda development, αλλά και με γνωστούς οικονομικούς ολιγάρχες στους οποίους ο Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένους για την χωρίς προηγούμενο στήριξη που έτυχε όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα: Ιδεολογική καθαρότητα και η σκορδοθεωρία

Ο «αυριανισμός» σαν μεθοδολογία  ανάλυσης, το μόνο που επιδιώκει είναι την παραπλάνηση, τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση.

Περισσότερα: Η ΕΥΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΚΙΔΗ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΤΟ…

Η νέα κυβέρνηση του τεχνοκράτη-μάνατζερ πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνει αποφασιστικότητα και δυναμισμό για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη. 

Περισσότερα: Κυβέρνηση με αποφασιστικότητα και συγκροτημένο σχέδιο ανάπτυξης.

Του Γ. Τεκίδη

Οι χθεσινές βουλευτικές εκλογές ανέδειξαν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό σκηνικό και νέα δεδομένα. Η καθαρή, λεγόμενη νίκη της δεξιάς, αποτέλεσμα εν πολλοίς ενός χωρίς προηγούμενο κατάμαυρου καταιγισμού προπαγάνδας από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά και η ενσωμάτωση σε αυτήν της ομογάλακτης πολιτικά ακροδεξιάς, θα αποτελέσουν εφεξής ένα εκρηκτικό κυβερνητικό σχήμα, από το οποίο τίποτα καλό δεν  μπορούν να περιμένουν τα λαϊκά στρώματα και οι εργαζόμενοι.

Περισσότερα: Για την ΕΔΑ του 21ου αιώνα

*Γράφει ο Θεοφάνης Θ. Γκατζής

 

Στο παρόν άρθρο περιγράφω συνοπτικά γιατί επιβάλλεται να καταψηφίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Οι λόγοι είναι οι εξής: 

Περισσότερα: Γιατί πρέπει να αποδοκιμάσουμε το ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξουμε τη ΝΔ στις  εκλογές της 7ης Ιουλίου

Η ανάδειξη των νέων ηγεσιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ζυμώσεις στο παρασκήνιο ,κυριάρχησαν στη πρώτη ολομέλεια της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου 2019-2024, στο Στρασβούργο.

Περισσότερα: Στο Στρασβούργο είναι έντονο το παρασκήνιο για τις νέες ηγεσίες.

                                       

  Του Γ. Τεκίδη

Ποιος δεν παραδέχεται ότι το πατριδεμπόριο διαχρονικά το έχει αναδείξει σε υπέρτατη προπαγανδιστική αξία η παλαιότερης κοπής εθνικοφροσύνη, μα και η σύγχρονη. Ο απροκάλυπτος εθνικισμός αγκαλιά με τον ανιστόρητο μεγαλοϊδεατισμό, κατά καιρούς αποτέλεσαν αποφασιστικά όπλα στην προπαγανδιστική φαρέτρα της δεξιάς και των ομογάλακτων ακροδεξιών πολιτικών της συγγενών, προκειμένου να περάσουν απόψεις και λύσεις για τα εθνικά μας ζητήματα.

Περισσότερα: Η κουρασμένη και μέχρι πρότινος σιωπηλή υποκρισία

Ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε όλους τους εφαρμοστικούς νόμους του τρίτου «μνημονίου» συμπληρώνοντας   τα 2 προηγούμενα «μνημόνια» του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ με τα εξαπτέρυγα τους (ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ), είναι αυτός που καταδίκασε τον λαό μέχρι το 2060 να ζει με την δαμόκλειο σπάθη των ματωμένων πλεονασμάτων, παρέδωσε στο υπερταμείο την δημόσια περιουσία της χώρας για ξεπούλημα της σε εγχώριο και διεθνές κεφάλαιο, δρομολόγησε τις εξελίξεις με τα «κόκκινα» δάνεια, παραδίδοντας σε διεθνές «κοράκια»  τα γνωστά <<funs>> τις κατοικίες του Ελληνικού λαού επισπεύσαντας τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. 

Περισσότερα: Η μόνη ψήφος που είναι κερδισμένη η ψήφος στο ΚΚΕ 

Είναι πλέον κοινή συναντίληψη στη Χώρα ότι η πολυθρύλητη ανάπτυξή της πρέπει να βασιστεί σε ένα μεγάλο πακέτο άμεσων και στοχευμένων επενδύσεων. Διαφορετικά, η προοπτική της είναι απελπιστικά αμβλεία. Μάλιστα, ο επόμενος Πρωθυπουργός της Χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήδη προέβλεψε την εισαγωγή στο μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα ενός Υφυπουργού, ο οποίος θα ασκεί όλες τις αδειοδοτικές αρμοδιότητες για τις στρατηγικές επενδύσεις στις περιπτώσεις εκείνες που οι καθ’ ύλην αρμόδιες αρχές χρονοτριβούν στην υλοποίηση των επενδύσεων. 

Περισσότερα: O ‘‘ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ’’ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης