Νότης Μαριάς, Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητής Θεσμών ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρώην Ευρωβουλευτής 

Καθώς τα νησιά του Αιγαίου βουλιάζουν κυριολεκτικά μιας και οι  παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες ξεπερνούν πλέον τις 30.000

Περισσότερα:  Υπάρχει Plan B’ για το μεταναστευτικό;

…Δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Ν. Παναγιωτόπουλος

Φαίνεται πως αυτή η δήλωση του υπουργού Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο,  φρόντισαν να την θάψουν οι συστημικοί βαρόνοι των media,

Περισσότερα: «Άμα χρειαστεί θα ξαναματώσουμε για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»…

Την ώρα που ο χώρος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αντιμετωπίζει  σωρεία προβλημάτων που υποβαθμίζει και απαξιώνει  την μόρφωση  των παιδιών των λαϊκών οικογενειών κάποιοι εγείρουν ζητήματα προσφυγικού και μεταναστευτικού μέσα στα σχολεία.

Περισσότερα: Με μνησικακία στον πιο αδύναμο «εκπαιδεύουν»  κάποιοι τους μαθητές στην Κατερίνη

 

Δύο μέρες πριν (5-11-2019), η συζήτηση στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, που έγινε στην Βουλή, επί του νομοσχεδίου για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, μπορεί να ήταν έως και ‘‘ανιαρή’’, αν δεν έπαιρνε τον λόγο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης,

Περισσότερα: Η διπλή ευκαιρία που άθελα του μας πρόσφερε ο Χρήστος Γιαννούλης

Του Γ. Τεκίδη

«Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον που αρνείται την προσφορά σε πρόσφυγες και μετανάστες. Για μένα αυτός δεν είναι ούτε Έλληνας ούτε ορθόδοξος.

Περισσότερα: Οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα

Κάποιοι οραματιστές πρότειναν ρεαλιστικά, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για να σταματήσουν οι πόλεμοι που κατέστρεφαν την Ευρώπη, και που είχαν σαν πόλο αντιπαλότητας την Γαλλία και την Γερμανία, να δημιουργηθεί ένα σύστημα συνδιαχείρισης στο κύριο αντικείμενο της διαμάχης.

Περισσότερα: Κοινή Γεωργική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η προσέλκυση επενδύσεων είναι το κυριότερο μέλημα του πρωθυπουργού και των μελών της κυβέρνησης του. 

Η επίσκεψη στην Κίνα ήταν μια ακόμη πρόκληση για να προβάλλει τη χώρα μας και να διεκδικήσει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες. 

Περισσότερα: Ελλάδα και Κίνα ανοίγουν νέες διαδρομές για το μέλλον.

Σε ένα κρεσέντο ρατσιστικού μίσους, λόγου  και μισαλλοδοξίας έχουν προβεί τα blogs του νομού μας «ΠΙΕΡΙΚΗ» και «ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

 Η αγάπη τους για τους ναζί της «Χρυσής Αυγής» και τους δικτάτορες Μεταξά και Παπαδόπουλο έξαλλου ποτέ δεν κρύφτηκε και είναι το μόνο που τους τιμά.

Περισσότερα: Κήρυκες ρατσιστικού μίσους τα blogs  «ΠΙΕΡΙΚΗ» και «ΛΕΥΤΕΡΙΑ»

Όπως μας προβάλλει στη σελίδα της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) όραμά της είναι «να θεμελιώσει σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και να εξελιχθεί σε έναν πρότυπο οργανισμό διασφάλισης των δημοσίων εσόδων της χώρας».

Περισσότερα: Οι θέσεις της Α.ΚΙ.Ο.Ε. για την Α.Α.Δ.Ε. και τον φοροελεγκτικό μηχανισμό
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης