Δια - λογοι

- Γιατί; 

- Αισθάνομαι αδιαφορία απ’ την μεριά σου

- Αφού σ’ αγαπώ. Κι εσύ μ’ αγαπάς, το ξέρω

- Μ’ αγαπάς στ’ αλήθεια;

- Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα

- Δεν είμαι οξυγόνο! Γιατί μ’ αγαπάς;

Περισσότερα...

Δέκα λεπτά μετά την απογείωση του Boeing 777, οι επιβάτες έχουν χαλαρώσει και πολλοί ψάχνουν αφορμή να πιάσουν κουβέντα με τον διπλανό τους. Η εμφάνιση της αεροσυνοδού στην άκρη του διαδρόμου, ήταν μια ευκαιρία για τον Πολύδωρο:

- Μην πάρετε καφέ ή τσάι απ’ την κοπέλα, πιείτε χυμό ή κάτι άλλο!

- Δεν κατάλαβα…. Είστε Έλληνας; Τι μου είπατε για τον καφέ;

Περισσότερα...

Στην συγκέντρωση των παλιών συμμαθητών του Δίβρειου Σχολείου που έγινε στην παραθαλάσσια ταβέρνα «Το κόκκινο χταπόδι», η κουβέντα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σε παρόμοιες περιπτώσεις τα γέλια και οι φωνές περισσεύουν συνήθως, ωστόσο η παρέα των αποφοίτων ήταν μάλλον στενοχωρημένη. 

- Δεν το χωράει ο νους μου, τόσες ζωές χαμένες τόσες περιουσίες κατεστραμμένες… Αυτοί είναι οι ανύπαρκτοι που μας κυβερνάνε!

Περισσότερα...

Κυριακή βράδυ και το καφενείο του Παναγιώτη Κουλούρη άρχισε ν’ αδειάζει. Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλου μάζεψε όλους σχεδόν ποδοσφαιρόφιλους της γειτονιάς στο «Καφέ Πάνος»  να μοιραστούν τ’ αθλητικά τους ενδιαφέροντα!

Τελείωσε το ματς, ευχαριστήθηκαν οι περισσότεροι με την νίκη της φιλελληνίζουσας Γαλλίας, χειροκρότησαν, φώναξαν, πλήρωσαν τα χαμένα στοιχήματα, καληνύχτισαν οι συνταξιούχοι και ησύχασε ο Παναγιώτης απ’ την τρέλλα της δουλειάς.

Περισσότερα...

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης