ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Γράφει ο Γιώργος Κουκουλιάτας

Οι εκπαιδευτικοί και ιδιαίτερα οι δάσκαλοι είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία δημόσιων λειτουργών η οποία σε ότι αφορά την κοινωνική αποδοχή έχει ιδιαίτερα μεγάλα ποσοστά θετικής γνώμης.

Η εργασία και το εκπαιδευτικό λειτούργημα που επιτελούν είναι αυτό που τους δίνει την κοινωνική αποδοχή. 

Περισσότερα...

Του Γιώργου Κουκουλιάτα

Πρόσφατα συνάδελφος δημοσιογράφος από Αθηναϊκό Μέσο Ενημέρωσης μου ζήτησε να τον βοηθήσω να συγκεντρώσει κάποιο υλικό για την προεκλογική δραστηριότητα στο Δήμο Κατερίνης. Ποιοί και πόσοι είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, σε ποιο πολιτικό χώρο έχουν αναφορά, την μέχρι τώρα πολιτική, αυτοδιοικητική και επαγγελματική τους δραστηριότητα. Ζητώντας μου την σημερινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, λόγω των τελευταίων αποχωρήσεων ανεξαρτητοποιήσεων θεώρησα καλό να του πω να μπει στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης για να δει την τελευταία σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Περισσότερα...

Τα θετικά και τα αρνητικά μια έκθεσης επιχειρηματικότητας με φιλόδοξο τίτλο αλλά χωρίς υποδομές και αδύνατο περιεχόμενο 

«Αυλαία» για την 9η ΕΒΕΠ – ΚΜ 2018 την οποία το Επιμελητήριο εκτίμησε – σύμφωνα με σχετικό Δελτίο που απέστειλε ως πετυχημένη.  

Ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εκθέτες για την παρουσία τους και έδωσε ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβρη. 

Στη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης  μιλήσαμε με πολλούς επιχειρηματίες, εκθέτες και μη. Μας μίλησαν θετικά, επεσήμαναν όμως και παραλείψεις, προβλήματα, έκαναν προτάσεις. 

Περισσότερα...

Με αφορμή τα πρόσφατα ατυχήματα στον Όλυμπο, έρχεται δραματικά η επιβεβαίωση όλων των ανησυχιών, των καταγγελιών και των προτάσεων έμπειρων διασωστών, ορειβατών και οδηγών βουνού που χρόνια τώρα κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για τα αυξανόμενα ατυχήματα και δυστυχήματα στον Όλυμπο. 

Περισσότερα...

Σύμφωνα με ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου του Δήμου Κατερίνης συνεχίζονται οι παρεμβάσεις διαμόρφωσης του προαύλιου χώρου της Αστικής Σχολής προκειμένου να αναβαθμιστεί και να ενοποιηθεί με τον Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης. 

Περισσότερα...

Γράφει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Κουκουλιάτας 

Στις 2 Αυγούστου 2018, η Google αφιέρωσε την ημέρα γιορτάζοντας τον Όλυμπο και την πρώτη οργανωμένη ανάβαση στο Μύτικα, την οποία πραγματοποίησαν οι Ελβετοί Frederic Boissonnas και Daniel Baud-Bovy, με οδηγό τον Λιτοχωρίτη Χρήστο Κάκαλο το 1913. 

Περισσότερα...

Γράφει ο Γιώργος Κουκουλιάτας 

Για Έλληνες που βρέθηκαν στην Αμερική «κυνηγώντας» το αμερικάνικο όνειρο, έχουμε όλοι ακούσει πολλές ιστορίες. Άνθρωποι που βρέθηκαν στην Αμερική με λίγα δολάρια και έγιναν επιτυχημένοι επιχειρηματίες, μεγιστάνες, αλλά και ξακουστοί επιστήμονες και διάσημοι στο χώρο της τέχνης, της πολιτικής κ.α. 

Περισσότερα...

Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Νομού Πιερίας «Οι Σταυραετοί»: "Ένα όνειρο δεκαετιών και μια πολύχρονη προσπάθεια είχε ευτυχή κατάληξη. Καταφέραμε έναν αφανή ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα και της απελευθέρωσης της Κατερίνης να τον ταυτοποιήσουμε και να τον τιμήσουμε ως επώνυμο ήρωα".  

Περισσότερα...

Γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουκουλιάτας 

Είναι η ιστορία όπου μια παρέα φίλων ήξερε πολλά ανέκδοτα και από ένα σημείο και μετά βαριόταν να τα λένε και τα αριθμήσαν. Οπότε έλεγαν π.χ. το 7, το 11, το 13 και γελούσαν ανάλογα. Φυσικά ένας νέος στην παρέα ή ξένος, που δεν ήξερε τους αριθμούς και σε ποια ανέκδοτα αντιστοιχούσαν δεν μπορούσε να γελάσει και σύντομα αισθανόταν παρείσακτος και ξένο σώμα… 

Κάπως έτσι θα αισθανόταν κι ένας πολίτης αν βρίσκονταν στην αίθουσα που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης το βράδυ της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018. 

Περισσότερα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης