ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Νομού Πιερίας «Οι Σταυραετοί»: "Ένα όνειρο δεκαετιών και μια πολύχρονη προσπάθεια είχε ευτυχή κατάληξη. Καταφέραμε έναν αφανή ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα και της απελευθέρωσης της Κατερίνης να τον ταυτοποιήσουμε και να τον τιμήσουμε ως επώνυμο ήρωα".  

Περισσότερα...

Τα θετικά και τα αρνητικά μια έκθεσης επιχειρηματικότητας με φιλόδοξο τίτλο αλλά χωρίς υποδομές και αδύνατο περιεχόμενο 

«Αυλαία» για την 9η ΕΒΕΠ – ΚΜ 2018 την οποία το Επιμελητήριο εκτίμησε – σύμφωνα με σχετικό Δελτίο που απέστειλε ως πετυχημένη.  

Ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εκθέτες για την παρουσία τους και έδωσε ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβρη. 

Στη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης  μιλήσαμε με πολλούς επιχειρηματίες, εκθέτες και μη. Μας μίλησαν θετικά, επεσήμαναν όμως και παραλείψεις, προβλήματα, έκαναν προτάσεις. 

Περισσότερα...

Γράφει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Κουκουλιάτας 

Στις 2 Αυγούστου 2018, η Google αφιέρωσε την ημέρα γιορτάζοντας τον Όλυμπο και την πρώτη οργανωμένη ανάβαση στο Μύτικα, την οποία πραγματοποίησαν οι Ελβετοί Frederic Boissonnas και Daniel Baud-Bovy, με οδηγό τον Λιτοχωρίτη Χρήστο Κάκαλο το 1913. 

Περισσότερα...

Γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουκουλιάτας 

Είναι η ιστορία όπου μια παρέα φίλων ήξερε πολλά ανέκδοτα και από ένα σημείο και μετά βαριόταν να τα λένε και τα αριθμήσαν. Οπότε έλεγαν π.χ. το 7, το 11, το 13 και γελούσαν ανάλογα. Φυσικά ένας νέος στην παρέα ή ξένος, που δεν ήξερε τους αριθμούς και σε ποια ανέκδοτα αντιστοιχούσαν δεν μπορούσε να γελάσει και σύντομα αισθανόταν παρείσακτος και ξένο σώμα… 

Κάπως έτσι θα αισθανόταν κι ένας πολίτης αν βρίσκονταν στην αίθουσα που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης το βράδυ της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018. 

Περισσότερα...

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης