ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Του Γιώργου Κουκουλιάτα

Πρόσφατα συνάδελφος δημοσιογράφος από Αθηναϊκό Μέσο Ενημέρωσης μου ζήτησε να τον βοηθήσω να συγκεντρώσει κάποιο υλικό για την προεκλογική δραστηριότητα στο Δήμο Κατερίνης. Ποιοί και πόσοι είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, σε ποιο πολιτικό χώρο έχουν αναφορά, την μέχρι τώρα πολιτική, αυτοδιοικητική και επαγγελματική τους δραστηριότητα. Ζητώντας μου την σημερινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, λόγω των τελευταίων αποχωρήσεων ανεξαρτητοποιήσεων θεώρησα καλό να του πω να μπει στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης για να δει την τελευταία σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Περισσότερα...

Σύμφωνα με ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου του Δήμου Κατερίνης συνεχίζονται οι παρεμβάσεις διαμόρφωσης του προαύλιου χώρου της Αστικής Σχολής προκειμένου να αναβαθμιστεί και να ενοποιηθεί με τον Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης. 

Περισσότερα...

Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Νομού Πιερίας «Οι Σταυραετοί»: "Ένα όνειρο δεκαετιών και μια πολύχρονη προσπάθεια είχε ευτυχή κατάληξη. Καταφέραμε έναν αφανή ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα και της απελευθέρωσης της Κατερίνης να τον ταυτοποιήσουμε και να τον τιμήσουμε ως επώνυμο ήρωα".  

Περισσότερα...

Τα θετικά και τα αρνητικά μια έκθεσης επιχειρηματικότητας με φιλόδοξο τίτλο αλλά χωρίς υποδομές και αδύνατο περιεχόμενο 

«Αυλαία» για την 9η ΕΒΕΠ – ΚΜ 2018 την οποία το Επιμελητήριο εκτίμησε – σύμφωνα με σχετικό Δελτίο που απέστειλε ως πετυχημένη.  

Ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εκθέτες για την παρουσία τους και έδωσε ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβρη. 

Στη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης  μιλήσαμε με πολλούς επιχειρηματίες, εκθέτες και μη. Μας μίλησαν θετικά, επεσήμαναν όμως και παραλείψεις, προβλήματα, έκαναν προτάσεις. 

Περισσότερα...

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης