ΕΚΛΟΓΕΣ

Μήνυμα νίκης για τον Γιώργο Νταντάμη και τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση τώρα»

Περισσότερα...

Σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία τόσο για τη χώρα όσο και για τη Μακεδονία ειδικότερα, αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Χρήστου Γιαννούλη να είμαι υποψήφιος στην Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και στον συνδυασμό «ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Του Παύλου Καρκάλη*

Περισσότερα...

Γ. Νταντάμης: «Πάμε δυνατά, ανεξάρτητα και ενωτικά για την «Ανανέωση Τώρα» στον Δήμο Κατερίνης»

Το χρώμα του σήματος που θα εκπροσωπεί τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» του Γιώργου Νταντάμη, το βράδυ της αναμετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων θα είναι μπεζ. 

Περισσότερα...

Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα που κοσμεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ" και είναι ξεχωριστή για τη Δημοτική Ενότητα Πιερίων του Δήμου Κατερίνης, είναι η Κουκουλιάτα Ευαγγελία (Λίτσα)! Θα φανεί από το αποτέλεσμα της Κυριακής πόσο ώριμο είναι το εκλογικό σώμα να επιλέγει εκπροσώπους με ποιοτικά κριτήρια υπερβαίνοντας τις κομματικές αγκυλώσεις και τις προσωπικές πελατειακές σχέσεις που το  σύστημα εξουσίας έχει χτίσει στην περιοχή! Είναι ένα στοίχημα για τους κατοίκους των τριών χωριών της ορεινής Πιερίας. Αν εκλεγεί σίγουρα θα κερδίσουν. Αν δεν εκλεγεί σίγουρα δε θα χάσει η υποψήφια. 

Περισσότερα...

 

Υπό καταρρακτώδη βροχή η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου 

• Δεν πτοήθηκαν οι  Κατερινιώτες που κατέκλυσαν την  πλατεία της Κατερίνης σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις   

• Οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος και Στέργιος Γιαννάκης χαιρέτισαν εκ μέρους των συναδέλφων βουλευτών του Κώστα Κουκοδήμου που βρέθηκαν από κάθε γωνιά της χώρας στην Κατερίνη 

Περισσότερα...

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Αγαπάμε τον τόπο μας και θα συνεχίσουμε να τον υπηρετούμε»

Με τον κόσμο στο πλευρό του συνεχίζει τις προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης. Κι όπως ήταν αναμενόμενο το βράδυ της Τετάρτης οι κάτοικοι του Κίτρους, της ιδιαίτερης πατρίδας του, δημιούργησαν μοναδικό κλίμα στην συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, δίνοντας σημαντική ώθηση για την τελική νίκη του συνδυασμού στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Περισσότερα...

Η Τζιτζιλή Αμαλία, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με τον Συνδυασμό"ΕΚΚΙΝΗΣΗ" και υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κουκοδήμο είναι η νέα γενιά της ελπίδας για την Κατερίνη και την Πιερία 

Περισσότερα...

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Στηρίζουμε «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» για έναν Δήμο Ισχυρό για ΟΛΟΥΣ»

«Την Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για τη νέα πορεία του Δήμου Δίου – Ολύμπου», διεμήνυσε από το Λιτόχωρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αστέριος Φαρμάκης. Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου, ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Συμπολιτεία» έστειλε ηχηρό μήνυμα για αλλαγή στον Δήμο Δίου – Ολύμπου. 

Περισσότερα...

Ο Χρήστος Τζιουβάρας είναι Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός με καταγωγή από τον Παντελεήμονα Πιερίας. Αν και νέος, έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια την διάθεσή του να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και τον τόπο του αφού, όντας 35 ετών, έχει ήδη υπάρξει δύο φορές υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δίου – Ολύμπου και στην συνέχεια Αναπληρωτής και Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης