Υποψήφιοι

Στις 26 Μαΐου αλλάζουμε σελίδα και λέμε Φτάνει πια στο κατεστημένο. Την Κυριακή στηρίζουμε τον συνδυασμό Ανανέωση Τώρα του Γιώργου Νταντάμη και ψηφίζουμε τον Φάνη Τερζόπουλο.

Περισσότερα...

Δεν πιστεύει ότι η νέα γενιά είναι η χαμένη γενιά της κρίσης, δεν συνδιαλέγεται θεωρώντας τον δημότη πελάτη αλλά μπαίνει στον αγώνα για να διεκδικήσει μαζί με συνδημότες της έναν δήμο εμπιστοσύνης και ανθρώπινο.

Περισσότερα...

Για την παιδεία, την οικονομία, την κοινωνία! Για όλα όσα απασχολούν τον τόπο μας, έχουμε σ' αυτές τις εκλογές τη φωνή μας! Γιατί χρειάζονται νέοι άνθρωποι με όραμα! Γιατί τώρα που ξέρουμε...μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή!!

Περισσότερα...

Στις φετινές δημοτικές εκλογές...γυρίζουμε σελίδα και γράφουμε τη δική μας ιστορία! Ψήφος εμπιστοσύνης στη διαφάνεια, την αγωνιστικότητα, την αποτελεσματικότητα. Στις φετινές εκλογές...ψηφίζουμε και φωνάζουμε δυνατά: "Ανανέωση τώρα"!!

Περισσότερα...

Συμεωνίδης Ιωάννης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κατερίνης με τον υπ. Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο

Περισσότερα...

Με μια εμπειρία χρονών αλλά και με μεγάλη διάθεση να ανανεώσει τον δήμο δηλώνει παρών ο Αστέριος Μπουσνάκης. Συντάσσεται στο πλευρό  του Νταντάμη  Γιώργου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με  τον συνδυασμό  « Ανανέωση, τώρα» και πιστεύει πως για να υπάρξει μια υγιής δημοκρατία πρέπει η πολιτική του Δήμου πρέπει να ασκείται ανεξάρτητα από το χρώμα,  το κόμμα και τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Περισσότερα...

Χρήστος Τζιουβάρας -  Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πιερίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας, με τον συνδυασμό "ΠΡΑΞΕΙΣ για την Μακεδονία" του Χρήστου Παπαστεργίου.
Περισσότερα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης