ΕΛΛΑΔΑ

 

Αναλυτική ενημέρωση για τους τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες μπορούν να πετύχουν ρύθμιση των χρεών τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία βάσει των νέων διατάξεων, δόθηκε σε εκατοντάδες μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του, το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2019.

Περισσότερα...

 

 

 

«Ρήγας Και Επανάσταση» είναι η έκθεση που πραγματοποιείται στην Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 220 χρόνων από τον θάνατο του Ρήγα Βελεστινλή. 

Περισσότερα...

Είκοσι χρόνια λειτουργίας κλείνει στην Ελλάδα ο Συνήγορος του Πολίτη, η ανεξάρτητη αρχή που διαμεσολαβεί ανάμεσα στους πολίτες και το κράτος με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων τους. Ο επικεφαλής του Συνηγόρου του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης από τον Ιούλιο του 2016, μιλά στο  Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και κάνει απολογισμό.

Περισσότερα...

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στο Μηχανογραφικό Δελτίο του έτους 2019. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αφού αναμένουμε την κατάργηση και των υπόλοιπων ΤΕΙ και την ένταξη της υλικοτεχνικής υποδομής τους, των διδασκόντων και των φοιτητών σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Περισσότερα...

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης