ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στο πλαίσιο των στόχων για αύξηση της παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα, που έχουν τεθεί προς επίτευξη από το Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης 2014-2020, υλοποιεί την Πράξη με τίτλο “Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων σε Ειδικότητες του Κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών”, στο πλαίσιο του ΕΠ “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020”, στον Άξονα Προτεραιότητας 02 “Προσαρμογή εργαζομένων, επιχειρήσεων και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις”.

Περισσότερα...

Η Τράπεζα Πειραιώς («η Τράπεζα») ανακοινώνει ότι διερευνά δυνητική στρατηγική συνεργασία με έναν κορυφαίο χρηματοοικονομικό όμιλο της περιοχής Ασίας Ειρηνικού που δραστηριοποιείται παγκοσμίως, για την παροχή χρηματοδοτικών λύσεων σε ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες.

Περισσότερα...

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ) συνεχίζει να επενδύει στην εξωστρέφεια, στην ανάπτυξη των υποδομών όλων των λιμενικών εγκαταστάσεων, στις συνέργειες με διεθνείς φορείς και οργανισμούς, και στη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας, συνεισφέροντας πρακτικά στην επίτευξη του αναπτυξιακού του οράματος.

Περισσότερα...

 

 

Ένας μεγάλος μπελάς για τους φορολογούμενους ήταν πως θα μπορέσουν να αλλάξουν τα στοιχεία τους, αν μεταβληθεί η οικογενειακή κατάσταση ή αλλάξει ο αριθμός της ταυτότητας, λόγω απώλειας ή φθοράς κλπ. Πλέον η ενημέρωση θα γίνεται αυτόματα και χωρίς την υποβολή δήλωσης.

Περισσότερα...

Γιορτάστηκε στις 5-7-2019, στο Μενίδι (Πλήθωνος Γεμιστού 14, 13678 ΑΧΑΡΝΑΙ, τοποθεσία «Βουστάσιο Κοντογιάννη») η Παγκόσμια Ημέρα Συνεργατισμού, από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής, η οποία φέτος ορίσθηκε για τις 6-7-2019 (πρώτο Σάββατο Ιουλίου) με θέμα «Συνεργατισμός για Αξιοπρεπή Εργασία», και εισηγήτρια την κα Μάγδα Κοντογιάννη (6932094231). 

Περισσότερα...

 

 

Η ICAP People Solutions διεξήγαγε διεθνή έρευνα για τη γενιά του Βrain Drain με σκοπό να διερευνήσει τους λόγους που αναγκάζουν και τους παράγοντες που εν δυνάμει θα συντελούσαν στην επιστροφή των ατόμων που άφησαν τη χώρα για υψηλότερη ποιότητα εργασιακών συνθηκών και για αποδοχές που συνάδουν με τα προσόντα και τις δεξιότητές τους.

Περισσότερα...

Καινοτόμες ιδέες για τη διατροφή και την αγροτική παραγωγή σε ένα  συναρπαστικό live – pitching, επιχειρηματικές πρακτικές και συζητήσεις για το ρόλο της τεχνολογίας στην αντιμετώπιση των διατροφικών προκλήσεων, συνέθεσαν την εκδήλωση του τελικού του “Trophy – Τροφή Challenge”, την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Περισσότερα...

 

 

Μέχρι τις 10 Αυγούστου αναμένεται να έχει ψηφισθεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

Περισσότερα...

Στη Λέρο με την  συνεργασία  της Ένωσης Ξενοδόχων Λέρου και του Εμπορικού Συλλόγου του νησιού, διοργανώθηκε στις 27 Ιουνίου από την Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας & Δημοσιογράφων (ΕΠΕΤΑΔ)  Επιστημονική  Συνάντηση για τα προβλήματα του χθες και τις προοπτικές του αύριο για τον Τουρισμό στη Νησιωτική Ελλάδα. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων  του Τουρισμού και επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού. 

Περισσότερα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης