ΕΛΛΑΔΑ

Δύο Βορειοελλαδίτες από την Πιερία και το Κιλκίς που συμμετέχουν σε μεγάλη ομάδα Ελλήνων εθελοντών, θα ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα για να βρεθούν σε ένα χωριό στην Αφρική.

Περισσότερα...

Οι Μηχανικοί βρίσκονται στις θέσεις εργασίας που δυσκολεύουν περισσότερο τους εργοδότες να καλύψουν, κι αυτό οφείλεται κυρίως στο χάσμα μεταξύ παρεχόμενων και ζητούμενων δεξιοτήτων . Η τάση αυτή δεν περιορίζεται στην Ελλάδα καθώς αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, με το 81% των εργοδοτών να δηλώνουν ότι οι νεοεισεχθέντες στην αγορά εργασίας Μηχανικοί παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις ειδικότερα στις «μαλακές» δεξιότητες (soft skills).

Περισσότερα...

Με συντονισμένες κινήσεις, οι συστημικές τράπεζες ετοιμάζονται να αποστείλουν επιστολές- προσκλήσεις σε περίπου 180.000 οφειλέτες, οι οποίοι έχουν αιτηθεί προστασίας με τις διαδικασίες του νόμου Κατσέλη και περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η πρόταση των τραπεζών αφορά σε "κούρεμα" ως 90% σε οφειλές ως 50.000 ευρώ από καταναλωτικά δάνεια- πιστωτικές κάρτες κάρτες και 45- 50% σε οφειλές από στεγαστικό δάνειο κύριας κατοικίας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι δανειολήπτες να παραιτηθούν από την προστασία του νόμου Κατσέλη.

Περισσότερα...

Από ρούχα- "μαϊμούδες" ως... φρέον, από κοσμήματα ως... απολιθωμένα δέντρα, από τσίπουρα, τσιγάρα και καύσιμα ως μετρητά που άγγιξαν τα 2 εκατ. ευρώ, έπιασαν στην τσιμπίδα τους οι Τελωνειακές Αρχές στη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Περισσότερα...

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης