ΕΛΛΑΔΑ

Αυξήθηκε στο πρώτο εξάμηνο του έτους το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, ενώ την ίδια ώρα μειώθηκαν η κατανάλωση και η αποταμίευση.

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν από τις 29 Οκτωβρίου 2019 οι εγγραφές στο Πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που υλοποιεί η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως 29/11/2019.

Περισσότερα...

Το φεστιβάλ που θα σας κάνει… να κολλήσετε!!!

11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ  6| 7| 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Περισσότερα...

Ποιοι εκλέγονται (ονόματα) από κάθε παράταξη – Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου θα συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Δ.Σ. και θα γίνει η εκλογή του νέου Προέδρου.

Περισσότερα...

2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους για μαθητές/τριες Γ’ Γυμνασίου με θέμα: «Διακόσια Χρόνια από το 1821» σχ. έτους 2019-2020. 

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε με πρωτόγνωρο ενθουσιασμό το Σάββατο, 9/11/2019, στο Αγροτικό Συνεταιρισμό Καπανδριτίου, η συνάντηση-συζήτηση για τις δυνατότητες δημιουργίας Ομάδων Τοπικής Δράσης –ΟΤΔ στην ύπαιθρο της Αττικής, με ευρεία συμμετοχή τοπικών συλλογικοτήτων.

Περισσότερα...

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 Τους 7 άξονες της κυβέρνησης για την ανακύκλωση παρουσίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.

Περισσότερα...

Στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του δημογραφικού και σε πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εσωτερικών για την ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε χαιρετισμό του στην ενημερωτική  Ημερίδα της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, με δημάρχους και την Περιφέρεια Αττικής, με θέμα την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Περισσότερα...

Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τις αλλαγές στο φορολογικό σκηνικό των ακινήτων προβλέπεται να υλοποιηθεί σε δύο φάσεις.

Περισσότερα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης