Όταν νέοι άνθρωποι επιλέγουν να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία, τα προϊόντα που παράγουν διακρίνονται για την αγνότητα και την ποιότητα, αλλά και την αξιοποίηση της καινοτομίας, της νέας τεχνολογίας πάντα με σεβασμό στις παραδοσιακές αξίες και συνταγές!

 

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι ο Συνεταιρισμός Βοσκών Λιβαδίου Ολύμπου  «βοσκός»! Νέοι άνθρωποι επέλεξαν να μείνουν στον τόπο τους να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία και με τα προϊόντα που παράγουν τρέφουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους και αυτά τα προϊόντα διαθέτουν στην αγορά

 

 

 

Μια ποικιλία τυροκομικών προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητα την γεύση τους, τα αγνά υλικά απ τα οποία παράγονται!

 

 

 

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΒΟΣΚΟΣ" 

Ποιος είναι ο «βοσκός»

Ο Συνεταιρισμός Βοσκών Λιβαδίου Ολύμπου «βοσκός» ιδρύθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων που επέλεξαν να μείνουν στον τόπο τους και να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία. Το Λιβάδι Ολύμπου, το χωριό τους, είναι ένας ευλογημένος τόπος με παράδοση στην κτηνοτροφία. Σε 1200 μ. υψόμετρο έχει τα πλεονεκτήματα της γεωγραφικής θέσης, την μοναδική βιοποικιλότητα της χλωρίδας που αποτελούν τα συστατικά για προϊόντα μοναδικής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Σ αυτό προστίθεται η βλάχικη τυροκομική παράδοση με τεχνικές και  συνταγές που έθρεψαν γενιές ολόκληρες. Τώρα η νέα γενιά με παρακαταθήκη αυτή την παράδοση και αξιοποιώντας την καινοτομία και την νέα τεχνολογία δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές επιλογές βασισμένα δοκιμασμένες παραδοσιακά θρεπτικές αξίες. 

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης