ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης διοργανώνει την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 μουσική εκδήλωση για τους μαθητές της Στ΄ Δημοτικού και τους κηδεμόνες τους, προκειμένου να γνωρίσουν το σχολείο μας και να ενημερωθούν για τις ποικίλες δράσεις του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Εκάβη στις 11:30 το πρωί και είναι ανοιχτή για όλους.

Περισσότερα...

Τα οινοποιεία της Πιερίας αποτελούν μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτό το Σαββατοκύριακο  18 και 19 Μαΐου τέσσερα οινοποιεία της Πιερίας ανοίγουν τις πόρτες τους για να δώσουν την ευκαιρία οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού να μυηθούν στο μαγευτικό κόσμο του κρασιού, να βιώσουν και να απολαύσουν ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές. 

Περισσότερα...

Η 18η Μαΐου έχει οριστεί από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων. Εορτάζεται σε όλο τον κόσμο με διάφορες εκδηλώσεις και είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο θέμα που αφορά τα μουσεία και τον ρόλο τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Περισσότερα...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 75ΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠEΣΕΔΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το φετινό Συνέδριο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εισηγήσεις με τρέχοντα θέματα του κλάδου και ενημέρωση των εκπροσώπων σε οικονομοτεχνικά θέματα.

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 16 Μαίου και ώρα 7:30μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) με ομιλητές τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Φάνη Κουρεμπέ και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Βλάση Τσιόγκα.

Περισσότερα...

Ανοικτή Εκδήλωση για τα Μαμούθ με αφορμή την «Διεθνής Ημέρα Μουσείων» και Ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης Παλαιοντολόγο  Dick Mol.

 

Συντονίστρια της εκδήλωσης είναι η  Καθηγήτρια Παλαιοντολογίας Α.Π.Θ. Ευαγγελία Τσουκαλά

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ» διοργανώνει  την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30 ανοικτή ημερίδα με  ομιλητή τον διεθνούς φήμης Ολλανδό παλαιοντολόγο Dick Mol και την η κα Ευαγγελία Τσουκαλά μαζί με την επιστημονική της ομάδα.

Περισσότερα...

Με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ξεκινά το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 η 5η Εβδομάδα Επιστήμες και Τεχνολογίας που διοργανώνει το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας. 

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης