ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Στο Λιτόχωρο με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου, της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακκελαριδης και άλλων φορέων οργανώνονται μια σειρά καλοκαιρινών εκδηλώσεων με τίτλο "Γιορτές Ολύμπου 2019" 

Περισσότερα...

Κυριακή, 14/7/2019, ώρα 9.30 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Δίου.

Με το αριστοφανικό έργο «Νεφέλες», που θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου, την Κυριακή 14/7/2019, στις 9.30 μ.μ., ο Σκηνοθέτης, Δημήτρης Καραντζάς, καταπιάνεται για πρώτη φορά. 

Περισσότερα...

  Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) γνωστοποιεί την αναβολή της θεατρικής παράστασης «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου  Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.)

Περισσότερα...

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) γνωστοποιεί ότι η αποψινή (14-7-2019) θεατρική παράσταση «ΝΕΦΕΛΕΣ» που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο αρχαίο θέατρο Δίου, αναβάλλεται λόγω των καιρικών φαινομένων.

Περισσότερα...

 

Σας περιμένουμε στην πιο φρέσκια εκδήλωση της πόλης! Η είσοδος είναι ελεύθερη, σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει κανονικά στο στεγασμένο κλειστό χώρο του καταστήματος. 

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου με ώρα έναρξης 21:30 

Το 1982 ο Μποστ έγραψε τη «Μαρία Πενταγιώτισσα», ένα από πιο αστεία έργα του νεοελληνικού ρεπερτορίου, ακολουθώντας τον προσφιλή του 15σύλλαβο.

Περισσότερα...

Το πολύ επιτυχημένο περσινό πρώτο Κατασκηνωτικό διήμερο, για νέα ζευγάρια και νέους, που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Γεώργιο Ρητίνης, συν Θεώ θα επαναληφθεί και φέτος στις 17 και 18 Αυγούστου. 

Περισσότερα...

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου-θέατρο: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΗ ΤΡΙΧΑΣ ΤΟ ΓΕΦΥΡ»

  Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) γνωστοποιεί ότι σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η ακυρωθείσα λόγω της κακοκαιρίας, θεατρική παράσταση «Τη τρίχας το γεφύρ» που ήταν προγραμματισμένη στις 10-7-2019, στο αρχαίο θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Περισσότερα...

Το 48ο Φεστιβάλ Ολύμπου συμμετέχει στον εορτασμό των είκοσι χρόνων του Λυκείου Ελληνίδων Κατερίνης (1999 – 2019) με την παρουσίαση στο αρχαίο θέατρο του Δίου της μουσικοχορευτικής παράστασης "Μέγας ουρανός Ούλυμπος τε" την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 - ώρα 21:30 

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Ξεκινούμε μια νέα προσφορά τους αναγνώστες του Διαλόγου. Ένα όσο μπορούμε καλύτερα ενημερωμένο μηνιαίο "Ημερολόγιο Εκδηλώσεων" που πραγματοποιούνται στην Πιερία. Φυσικά το ημερολόγιο θα ενημερώνεται καθημερινά και η παρουσίαση θα βελτιώνεται συνεχώς. Κάθε συλλογικός φορέας, κάθε πιερική επιχείρηση ή άτομο, που επιθυμεί να ενταχθεί το "Ημερολόγιο" η εκδήλωση που έχει προγραμματίσει μπορεί να στείλει στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πληροφορίες για την εκδήλωση (κείμενο φωτογραφίες, αφίσα κλπ). Ξεκινάμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης