ΕΥΡΩΠΗ

 

Ευρωβουλευτές ανέδειξαν την Πέμπτη 14-11-2019, τις δυσμενέστατες συνθήκες στις προσφυγικές δομές στα νησιά της Ελλάδας, με την ανησυχία να αυξάνεται λόγω της έλευσης του χειμώνα και της απουσίας λύσεων.

Περισσότερα...

Στις 20 Νοεμβρίου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την 30ή επέτειο της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου,  οι ευρωβουλευτές θα αξιολογήσουν την κατάσταση των προσφύγων από τη Συρία και τα αποτελέσματα της οικονομικής ενίσχυσης που παρέχει η ΕΕ στην κυβέρνηση της Τουρκίας.

Περισσότερα...

 

Κάλεσμα προς το Κοινοβούλιο της Πολωνίας να απορρίψει το σχέδιο νόμου

Η έλλειψη κατάλληλης σεξουαλικές διαπαιδαγώγησης θέτει σε κίνδυνο νέες και νέους

Αίτημα για αύξηση της χρηματοδότησης την κοινωνία των πολιτών για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Στο ψήφισμα της Πέμπτης, το ΕΚ εκφράζει την ανησυχία του για το πολωνικό σχέδιο νόμου, το οποίο προβλέπει φυλάκιση για δασκάλους που παρέχουν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Περισσότερα...

Είσαι μεταξύ 16-30 χρονών και έχεις ένα πρότζεκτ με ευρωπαϊκή διάσταση; Στείλε αίτηση για το Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία και κέρδισε χρηματοδότηση για να το κάνεις πραγματικότητα.

Περισσότερα...

 

Τις επιδόσεις τους στον αγώνα κατά της παραπληροφόρησης βελτιώνουν οι διαδικτυακές πλατφόρμες. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τις πρώτες ετήσιες εκθέσεις αυτοαξιολόγησης των Facebook, Google, Microsoft, Mozilla, Twitter και επτά ευρωπαϊκές επαγγελματικές ενώσεις στο πλαίσιο του Κώδικα Δεοντολογίας για την παραπληροφόρηση.

Περισσότερα...

    

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα παραμείνουν ανοικτές από τις 7 Νοεμβρίου 2019 στις 12:00 (θερινή ώρα Κεντρικής Ευρώπης) μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2019 στις 12:00 (θερινή ώρα Κεντρικής Ευρώπης) .

Περισσότερα...

 

Η καταπολέμηση της ρητορικής μίσους και της παραπληροφόρησης, χωρίς να κινδυνεύσει η ελευθερία του Τύπου, στο επίκεντρο δημόσιας ακρόασης στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών.

Περισσότερα...

Το πρώτο επίσημο ταξίδι του Προέδρου του ΕΚ εκτός της ΕΕ στη Βόρεια Μακεδονία.

Στο πρώτο του επίσημο ταξίδι εκτός της ΕΕ, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli θα επισκεφθεί τη Βόρεια Μακεδονία. Ο Πρόεδρος Sassoli θα βρίσκεται στα Σκόπια την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 4 και 5 Νοεμβρίου. Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί επίσκεψή του στα Τίρανα για τις 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης