Εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019 το υποέργο «Αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου στον οικισμό Πλαταμώνα του Δήμου Δίου – Ολύμπου ΠΕ Πιερίας» 

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι η  υλοποίηση στοχευμένων έργων, μέσω των οποίων λειτουργούμε προληπτικά, προκειμένου να εκμηδενιστούν οι κίνδυνοι από την εκδήλωση τυχόν κατολισθητικών φαινομένων»

Περισσότερα: 850.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων στον Πλαταμώνα

H Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος άνοιξε για άλλη μια χρονιά τις πύλες της παλαιάς Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Ρητίνης για τη δωρεάν θερινή φιλοξενία παιδιών από τις Κατηχητικές Συνάξεις.

Περισσότερα: Ξεκίνησε η φιλοξενία παιδιών από ολόκληρη την Πιερία στο Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου Ρητίνης

Από την Δευτέρα 15 Ιουλίου ξεκινούν οι ενστάσεις

Ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019-2020. Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων

Περισσότερα: ΕΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Από Δευτέρα 15 Ιουλίου μέχρι Παρασκευή 19 Ιουλίου οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων 

 

Την πρόσληψη  επιστημονικού και εργατικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας. 

Περισσότερα: Έξι άτομα προσλαμβάνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας

Στο πλαίσιο της Γιορτής Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στην Ενορία της Αγίας Άννης Κατερίνης, εγκαινιάστηκε  η πρότυπη ελεύθερη δημόσια βιβλιοθήκη τύπου «pop-up library». Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Περισσότερα: Εγκαινιάστηκε πρωτότυπη ελεύθερη βιβλιοθήκη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στόχοι

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης εκδίδει το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων, το οποίο απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς της Πιερίας με στόχο την ενημέρωσή τους για την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Περισσότερα: 1ο Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια της...

 

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αγροτών και ενεργεί άμεσα και αποτελεσματικά για την προάσπιση των συμφερόντων τους»

Αυτοψία σε αγροτικές περιοχές της Πιερίας, που επλήγησαν από την κακοκαιρία, διενήργησε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, συνοδευόμενο από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Περισσότερα: Αυτοψία σε αγροτικές περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Συνάντηση με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας, με  την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, για τις ζημιές από τη χαλαζόπτωση σε καλλιέργειες της περιοχής.

Περισσότερα: Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας  για τις ζημιές από τη χαλαζόπτωση...

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα των ψεκασμών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Πιερία

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:« Με την ευθύνη της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας σε όλη την Πιερία συνεχίζουμε με συνέπεια  το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών και συστήνουμε την αυστηρή τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας»

Περισσότερα: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών την Πιερία

 Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε επιχειρησιακή εγρήγορση και ετοιμότητα συνεργάζεται άμεσα και αποτελεσματικά με τη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Πιερίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία 

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: «Η Περιφερειακή Ενότητα ΠΙΕΡΙΑΣ σε αγαστή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία αντιμετωπίζει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα»

Περισσότερα: Περιφερειακή Ενότητα και Πυροσβεστική συνεργάζονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης