Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης θα πραγματοποιήσει για τα μέλη των ΚΑΠΗ, 3ήμερη εκδρομή στην Ανδριανούπολη, το χρονικό διάστημα 11 έως 13 Οκτωβρίου.  

Περισσότερα: Ο.Π.Π.Α.Π. Κατερίνης: Τριήμερη εκδρομή στην Ανδριανούπολη

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός έναρξης μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω».

Περισσότερα: Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής 

Την ικανοποίησή του για την έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής (ΣΔΙΤ) αναφορικά με τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Δυτικού Τομέα εξέφρασε ο Μιχάλης Γεράνης Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, λέγοντας μάλιστα ότι το αίτημα αυτό ήταν ομόφωνη απόφαση των συναδέλφων της Αυτοδιοίκησης τον Ιούλιο του 2017 για υλοποίηση του έργου με ΣΔΙΤ.

Περισσότερα: Εγκρίθηκε η μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας - Περιλαμβάνει και τους Δήμους της...

Για την ονομαστική της εορτή, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, θα δεχθεί ευχές στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 40, 4ος  όροφος),

Περισσότερα: Ευχές για την ονομαστική της γιορτή θα δεχθεί η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Κινδυνεύει να γίνει κάτι συνηθισμένο πλέον! Κάθε Σαββατοκύριακο να έχουν ένα περιστατικό με χαμένους περιπατητές, τραυματίες και δυστυχώς και νεκρούς από ατυχήματα στον Όλυμπο 

Περισσότερα: Κι άλλος νεκρός στον Όλυμπο

 Τελευταία προθεσμία μέχρι 30 Σεπτεμβρίου – Έρχεται «βροχή» από πρόστιμα

Με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρη Οικονόμου δίνονται παρατάσεις στις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο, οι τελευταίες, όπως τονίζεται.

Περισσότερα: Πιερία - Κτηματολόγιο: Παράταση 15 ημερών δίνεται στους "καθυστερημένους" για να δηλώσουν την...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους για μαθητές άπορων οικογενειών

Περισσότερα: Σχολικά είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους για μαθητές άπορων...

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ 

Το Εν-ΠΙΕΡΙΑ-ισχύω, σύμπλεγμα των λέξεων «Ενισχύω Πιερία» είναι η δική μας προσφορά την προβολή των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της Πιερίας

Περισσότερα: Εν-ΠΙΕΡΙΑ-ισχύω: Δωρεάν προβολή σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Πιερίας

Πριν ακριβώς δύο χρόνια,  στις 26 Σεπτεμβρίου 2017, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας επισκέφθηκαν το φράγμα της Μόρνας και στη συνέχεια κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Κατερίνης για την εγκατάλειψη του έργου και τη λεηλασία των εγκαταστάσεων των διυλιστηρίων. Ο Εισαγγελέας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Περισσότερα:  Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης για το φράγμα της Μόρνας: Πετάμε πόσιμο νερό!

Συνάντηση συνεργασίας και ενημέρωσης για το πολύπλευρο και σημαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στα θέματα της ανάπτυξης και προώθησης των προσκυνηματικών περιηγήσεων πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο Κατερίνης μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, του Ισπανού Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Luis Miguel Fernadez Barrios, Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Alter Natura που εξειδικεύεται σε θέματα Διεθνούς Συνεργασίας και σε Έργα-Σχέδια Αειφόρου Τοπικής Ανάπτυξης με ιδιαίτερη εστίαση στον τουρισμό, στον πολιτισμό, κ.ά.  καθώς και Διαπιστευμένου Συμβούλου Αειφόρου Τοπικής Ανάπτυξης της Ισπανίας και του κ. Ευάγγελου Καραβαγγέλη, Δημοσιογράφου- Συγγραφέα Τουρισμού και συνταξιούχου Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. 

Περισσότερα: Ο αειφόρος προσκυνηματικός τουρισμός στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης