Πιερία

Επίσκεψη Δημοσιογράφου Alberto Garcia Palomo

 Την  Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 επισκέφθηκε στην Νεοκαισάρεια τον  Όμιλο Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια", ο Ισπανός Δημοσιογράφος Alberto Garcia Palomo για τις ανάγκες του ρεπορτάζ

(ταξιδιωτική περιήγηση, ιστορία, διαδρομές, κ.τ.λ.) που έχει αναλάβει σχετικά με την Ελλάδα. Εργάζεται ως Freelance   για τις εφημερίδες El Pais , eldiario.es, TintaLibre, επίσης για ταξιδιωτικές Δημοσιεύσεις και  Περιοδικά της Λατινικής Αμερικής όπως το “La Tercera” de Chile. 

Ο κος Palomo αφού επισκέφθηκε τους χώρους της ανασκαφικής θέσης, των ευρημάτων, αλλά και του Εκθετηρίου, φωτογράφησε τους χώρους και τα ευρήματα και κατέγραψε για τις ανάγκες της δημοσίευσης που θα επιμεληθεί και το ιστορικό της ανεύρεσης του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας . 

Τo Δ.Σ. του Ομίλου όσο και τα μέλη του, ευχαριστούν θερμά τον κο Alberto Garcia Palomo καθώς και τον κο Ευάγγελο Καραβαγγέλη που τον συνόδευε για το ενδιαφέρον τους. Αλλά  και για την συμβολή τους στην δυνατότητα προβολής της χώρας μας,  μέσα από τα πλέον δημοφιλή Μ.Μ.Ε της Ισπανίας και όχι μόνον.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης