Πιερία

  

Διανομή από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 προγραμματίζουμε την 82η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» με Μανταρίνια (0,60€) και Λεμόνια (0,75€) Πελοποννήσου, δηλαδή στο 50% από τις σημερινές τιμές της αγοράς!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ε.Ο.Δ. Πιερίας:

"Οι φόρμες παραγγελιών άνοιξαν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 , αφού παραλάβαμε τα πιστοποιητικά χημικών εξετάσεων του παραγωγού.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο παραγωγός κ. Δρούζας Σταύρος από την Αργολίδα  Πελοποννήσου συμμετέχει στο κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες" με τις δύο βασικές του καλλιέργειες, τα λεμόνια ποικιλίας μαγληνή και τα μανταρίνια ποικιλίας nova. Τα προϊόντα του δεν έχουν υποστεί καμία διαδικασία τεχνικού χρωματισμού (εισαγωγή σε φούρνους), δεν είναι κερωμένα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και η φλούδα τους.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο πάρκινγκ των δικαστηρίων και θα διατεθούν συνολικά 1.600 συσκευασίες λεμόνια και 500 συσκευασίες μανταρίνια. Μόλις συμπληρωθούν οι παραπάνω παραγγελίες οι φόρμες θα κλείσουν.

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε για την παραλαβή των προϊόντων στην προτεινόμενη ώρα που έχει υπολογιστεί προσωπικά για εσάς από το σύστημα παραγγελιών.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις δράσεις "Χωρίς Μεσάζοντες"

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  πατήστε ΕΔΩ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης