ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Α. Μπουσνάκης στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ., Ν. Τσαμπέρας στον Ο.Π.Π.Α.Π., Μ. Τερζίδου στο Ωδείο, Σ. Χριστοφορίδης στην Κοινωφελή, Α. Γκούνας στην Δ.Ε.Ε.Κ    

Περισσότερα...

 

Βελτιωτικές παρεμβάσεις για  ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ και καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους

Με επίκεντρο τον εκσυγχρονισμό, την ορθολογική και αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας Καθαριότητας, η συντήρηση και επισκευή απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού και ο καθαρισμός κομβικών οδικών αρτηριών - κοινόχρηστων χώρων τίθενται σε απόλυτη προτεραιότητα από τη νέα δημοτική αρχή.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης. 

Περισσότερα...

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στο έργο «Στοιχειώδης συντήρηση στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» 

Περισσότερα...

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης» 

Περισσότερα...

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σωστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο του έργου  «Επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση  τμήματος διαδημοτικής οδού Σκοτίνας- Π. Σκοτίνας Δήμου Δίου-Ολύμπου»

Περισσότερα...

Σύσκεψη στα γραφεία της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη. Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Αγγελική Ωραιοπούλου, ο Δημάρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης, Στέργιος Μπουσνάκης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διαχειριστικής Αρχής, του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης,  Λιτοχώρου και το Π.Κ. Κολινδρού για την άμεση ανταπόκριση και κατάσβεση των εστιών φωτιάς που εκδηλώθηκαν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Κονταριώτισσας.

Περισσότερα...

Συνεδριάζει την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης με 26 θέμα στην ημερήσια διάταξη. Τα περισσότερα θέματα αφορούν τον ορισμό διοικήσεων στα Νομικά Πρόσωπα, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και Εταιρίες, τις Επιτροπές του Δήμου Κατερίνης. 

Περισσότερα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης