ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ενδιαφέρουσα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης η οποία ορίστηκε για την  Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και με ώρα έναρξης, 18.30.

Περισσότερα...

Έχει τεκμηριωθεί και επιστημονικά η άποψη ότι η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή οδηγεί στην μείωση των προβλημάτων υγείας και στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

Περισσότερα...

Συνάντηση των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων

Περισσότερα...

 

Κώστας Κουκοδήμος: «Ο αθλητισμός σε κάθε του έκφανση απόλυτη προτεραιότητά μας»  

Η άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή των Σχολικών – Αθλητικών Δραστηριοτήτων των Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2019-2020 τέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης των εμπλεκομένων φορέων της Πιερίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

Περισσότερα...

Αστοχίες και πολλαπλά προβλήματα από τη διαμόρφωση χώρου πρασίνου και αναψυχής στην οροφή του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Δημαρχείου καταγράφει τεχνική έκθεση

Περισσότερα...

 

Με μια τακτική συνεδρίαση που ξεκινά στις 17:00 και μια ειδική συνεδρίαση που ξεκινά στις 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου Ολύμπου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.

Περισσότερα...

 

Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Γραμματικόπουλος εκπροσώπησε τον Δήμο Κατερίνης

Τα δύο νέα σχέδια Πολιτικής Προστασίας, τον «Δάρδανο» και τον «Ιόλαο» παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χραδαλιάς στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή Δημάρχων, Αντιδημάρχων και αιρετών εκπροσώπων.

Περισσότερα...

Κώστας Κουκοδήμος: «Μία υποδομή Πολιτισμού & Ανάπτυξης - βασική συνιστώσα κάθε σύγχρονης πόλης γίνεται επιτέλους πραγματικότητα και στην Κατερίνη»

Περισσότερα...

Μπορεί τα καιρικά φαινόμενα να είναι ήπια, όμως είναι σίγουρο πως όσο προχωρούμε προς τον χειμώνα θα επιδεινωθούν. Δυστυχώς όλοι ξέρουμε πως τους τελευταίους μήνες υπάρχουν πολλές «προκλήσεις πολιτικής προστασίας» για τον Δήμο μας.

Περισσότερα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης