Συνέχεια δίνει ο Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού στο "σίριαλ" της δημόσιας αλληλογραφίας με τον πρώην δήμαρχο κ. Ε. Λαγδάρη. Απαντά στην απάντηση του κ. Λαγδάρη, αλλά περιορίζει ως αποδέκτη αυτής της απάντησης μόνο τον κ. Λαγδάρη με το αιτιολογικό ότι δεν θέλει να κουράσει τους δημότες. Μάλιστα δηλώνει πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την αλληλογραφία.  

Ανοικτή επιστολή προς τον Ευάγγελο Λαγδάρη από τον κ. Μανώλα 

κ. Ευάγγελε Λαγδάρη,

 Απευθύνομαι σ´ εσάς διότι δεν θέλω να κουράσω άλλο τους συνδημότες μας, στη διάθεση των οποίων (όπως ανέφερα και στην τελευταία επιστολή μου) είναι όλα τα ΕΠΙΣΗΜΑ οικονομικά στοιχεία του δήμου μας.

Ο βασικός λόγος που τα κάνω είναι για να επισημάνω την ταύτιση των απόψεών μας στο ότι οι συνδημότες μας έχουν νοημοσύνη και κρίση. Όμως παρ΄ ότι το αποδέχεστε, με τις ενέργειες και τα γραφόμενά σας δείχνεται ότι το έχετε υποτιμήσει. Προσωπικά θέλω να με κρίνουν και να με αξιολογούν καθημερινά και όχι μία φορά κάθε 4-5 χρόνια στις εκλογές, όπως εσείς έχετε μάθει…

Όσον αφορά την «προίκα των 20.000.000 €», τις σχετικές μελέτες κλπ, όταν θα έλθει η ώρα... 

Προς το παρόν δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτή την “αλληλογραφία” διότι θα πρέπει να αφήσω εσάς να δουλέψετε κι εγώ να εργαστώ.

Αναστάσιος Δ. Μανώλας

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

 

ΥΓ : Και μία φιλική συμβουλή είναι λάθος σας να ξεκινάτε τον προεκλογικό αγώνα 4 χρόνια πριν τις εκλογές. Κινδυνεύετε να μην αντέξετε έως το τέλος...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης