ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου,  υποδέχτηκε τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μέλη του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου του ΣΦΚ Πιερικού και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο, κ. Γιώτη Διακουμάκο και το μέλος, κ. Δημήτρη Κεραηλίδη.

 Η κ. Σοφία Μαυρίδου συνεχάρη τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ώστε να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, με σκοπό την επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Περισσότερα...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΠΜΣ «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»  για το Ακαδ. έτος 2018-19

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) πλήρους φοίτησης στην Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων (MSc in Sport Management), με τις εξής εξειδικεύσεις:

Περισσότερα...

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018». Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 07 Οκτωβρίου, από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος. 

Περισσότερα...

Δημόσια συζήτηση το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ. στον ΚΑΠΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αρχής γενομένης από την δεκαετία του '60, Πιερικός και Κατερίνη ήσαν έννοιες ταυτόσημες επί 30 και πλέον χρόνια. Το ότι φθίνει την τελευταία εικοσαετία η έννοια «Πιερικός» έχει επισημανθεί από πολλούς, όπως επίσης έχει επισημανθεί η ανάγκη δημιουργίας μιας δημόσιας συζήτησης περί των τρόπων διαχείρησης της παρούσας κρίσης και επιστροφής στην δόξα του παρελθόντος.

Περισσότερα...

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης