Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την Α.Ε. Καρίτσας, καθώς μετά από 22 χρόνια, κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα μας επανέρχεται άμεσα στη Γ Εθνική Κατηγορία. 

Στον τελικό των play-off με το Δία Δίου, η Α.Ε. Καρίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη, χωρίς τέρματα, και "εξαργύρωσε" την 1η θέση, που επάξια κατέκτησε στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Με τον τρόπο αυτό, εκπληρώθηκαν οι στόχοι της φετινής χρονιάς, με την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας και την επιστροφή στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας, συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την επίτευξη και των δύο στόχων.

Ακόμη, συγχαίρει τη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Δία Δίου για την παρουσία τους τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά και τους εύχεται υγεία και καλή ξεκούραση, ενόψει του καλοκαιριού.

Επίσης, ευχαριστεί ιδιαιτέρως τη Διοίκηση του Βατανιακού για την άμεση, ευγενική και αφιλοκερδή παραχώρηση των γηπεδικών τους εγκαταστάσεων.

Τέλος, αλλά όχι τελευταίους, ευχαριστούμε ολόθερμα τους φιλάθλους  μας για την παρουσία τους στο γήπεδο και τη στήριξή τους, καθ΄όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Τους ευχαριστούμε, που κατέκλυσαν σήμερα τις κερκίδες και πανηγύρισαν στο τέλος την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. 

Από το γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας της Α.Ε. Καρίτσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης