Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου, στο Δημοτικό στάδιο της Καρίτσας, η ομάδα μας πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν τις εγκάρδιες ευχές του πατέρα Γεώργιου, για καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. 

Στη συνέχεια, η ομάδα μας αντιμετώπισε την FK ZUCE, ομάδα της Γ' Εθνικής της Σερβίας,  στο 2ο φιλικό παιχνίδι, ενόψει της προετοιμασίας της. Διεξήχθη ένα όμορφο παιχνίδι όπου ο Αλέξανδρος Κούρτογλου δοκίμασε αρκετά σχήματα. Η σέρβικη ομάδα προηγήθηκε με 2-0 ενώ ο  Κωτσιόπουλος με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-2. Η FK ZUCE πέτυχε το 1-3, με εκτέλεση πέναλτι, ενώ η ομάδα μας είχε 2 δοκάρια με τους Κυρτέγο και Συρράκο.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τον αγώνα με τους: Κούσια, Λαγδάρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Μητράκα, Καρτσαμπά, Λυκούργο, Συρράκο,  Δημητρουλόπουλο, Κυρτέγο και Αλεξίου. 

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Τροίρης, Οικονόμου, Καραγκούνης, Τσιώμης, Φερνάντο Κόστα και Παπαϊωάννου. 

Η επόμενη φιλική αναμέτρηση της Α.Ε Καρίτσας είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 10 Αυγούστου, στο γήπεδο του Βατανιακού, με την ομώνυμη ομάδα. 

Από το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας της Α.Ε Καρίτσας 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης