ΕΚΛΟΓΕΣ

Είναι κρίσιμη η ψηφοφορία της Κυριακής για αυτό χρειάζεται απ όλους ψύχραιμη σκέψη και λογική!! 

Περισσότερα...

 «Οι νέοι μας να μείνουν εδώ. Είναι χρέος μας»

Διάλογο με νέες και νέους είχε η υπ. Βουλευτής Πιερίας του Κινήματος Αλλαγής Μαρία Μίχου. Άκουσε τους προβληματισμούς τους, απάντησε στα ερωτήματά τους και δεσμεύτηκε να εργαστεί για τη δημιουργία νέων ευκαιριών για τη νέα γενιά.

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 Και ώρα 21.00 στην πλατεία Ελευθερίας

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 και  ώρα 9 το βράδυ, στην πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας,

Περισσότερα...

Τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχθηκε σήμερα ο υπ.βουλευτής της ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος,  κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του πολιτικού ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης  στο Αιγίνιο.

Περισσότερα...

«Ευγνώμονες σε όσους μας υπηρετούν στις Δομές Υγείας»

Ευχαριστίες  προς το προσωπικό των Δομών Υγείας της Πιερίας μετέφερε η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας του Κινήματος Αλλαγής Μαρία Μίχου, κατά την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και το ΕΚΑΒ. 

Περισσότερα...

Συνηθίζεται στις προεκλογικές περιόδους κόμματα και υποψήφιοι να υπόσχονται υπέρμετρα, να προτείνουν για την τόπο μας, την Πιερία μας, όλα τα καλά! 

Περισσότερα...

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας κ. Μαρία Μίχου, στο πλαίσιο των επαφών της με αιρετούς. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για θέματα της Πιερίας, την αναπτυξιακή πορεία του τόπου και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Περισσότερα...

Λίγες μέρες πριν τη Κυριακή που οι πολίτες της Πιερίας θα επιλέξουν τους εκπροσώπους τους στην Ελληνική Βουλή κι ο Γιώργος Τριανταφύλλου δεν σταματά να «οργώνει» την Πιερία. Συναντά νέους, επαγγελματίες, εργαζόμενους, αγρότες, αγαπητούς ανθρώπους τρίτης ηλικίας και μ’ όλους συζητά την δική του πρόταση για την Πιερία. 

Περισσότερα...

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού Ράδιο Ταξί Κατερίνης – 18300 πραγματοποίησε η υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κα Μαρία Μίχου. Ο Πρόεδρος Γιώργος Παρθενίδης, ο Γραμματέας Νίκος Σιρανίδης και ο Ταμίας Θάνος Χατζησταμάτης υποδέχθηκαν την κα Μίχου και την ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Περισσότερα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης