ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ήρθε αντιμέτωπος μετεκλογικά με τον χυδαίο λαϊκισμό που ο ίδιος καλλιέργησε και τον οποίο θερίζει τώρα με τις αντιδράσεις βουλευτών, δημάρχων και περιφερειαρχών της ΝΔ, επιβεβαιώνει σήμερα το μπάχαλο που δημιούργησε ανακοινώνοντας για πολλοστή φορά «σχέδιο» διαχείρισης.

Περισσότερα...

Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αποτελούμενο από τη βουλευτή Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα,το μέλος της Κ.Ε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γνωσούλα Χαϊλατζίδου και τη συντονίστρια  της  Ν.Ε Πιερίας Ρούλα Αρίσση επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΜΚΟ «Περιχώρησις» στην Κατερίνη και τη δομή φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στην Κάτω Μηλιά.

Περισσότερα...

Στις 17 Νοέμβρη τιμούμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την κορύφωση των αντιδικτατορικών κινητοποιήσεων που οδήγησε στην πτώση της αμερικανοκίνητης χούντας των Συνταγματαρχών.

Περισσότερα...

 

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση στην δημόσια τηλεόραση, το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση οδηγεί σε διπλασιασμό της ασφαλιστικής εισφοράς των αγροτών.

Περισσότερα...

 

Επίσκεψη Ταϊλανδών Φυτοϋγειονομικών Ελεγκτών στην Πιερία  για άνοιγμα στην ταϊλανδεζικη αγορά των ελληνικών ακτινιδίων

Περισσότερα...

 

 

Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας

 

Φαρμακοποιός MSc -Πολιτευτής Ν.Δ. 

 

Εκείνοι που αποφάσισαν πως η απόδοση τιμής στην επέτειο του Πολυτεχνείου είναι έννοια συνυφασμένη με τη λεηλασία, τις καταστροφές σε ελληνικά πανεπιστήμια και στις περιουσίες των πολιτών, δεν σκέφτηκαν ούτε καν προσπάθησαν να σκεφτούν πως ουσιαστικά είναι αυτοί οι ίδιοι που τραυματίζουν τη Δημοκρατία. 

Περισσότερα...

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας και το τμήμα Υγείας πραγματοποίησαν επίσκεψη στις 19/11/19 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας με σκοπό την ενημέρωση στα θέματα υγείας.

Περισσότερα...

 

Στη συζήτηση του νέου Αθλητικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε με ομιλία του ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος.

Περισσότερα...

Ο Πρωθυπουργός  της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί να αντιμετωπίσει τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών υποστηρίζοντας τους επαγγελματικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος προκειμένου να κατοχυρώσουν μια ενιαία συλλογική ταυτότητα για τα μακεδονικά προϊόντα.

Περισσότερα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης