ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το τριήμερο από το βράδυ της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σε πολύωρες συναντήσεις ενημέρωσαν εκατοντάδες εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δημόσιο Τομέα για θέματα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά. 

Περισσότερα...

Μετά από  ένα και πλέον μήνα και με πολλά προβλήματα, ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Συνεδρίου – Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 τα αποτελέσματα των εκλογών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης που πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και για την εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε.

Περισσότερα...

Το βράδυ της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης "Εκάβη", το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Νομού Πιερίας καλεί όλα τα μέλη των πρωτοβάθμιων σωματίων – ενώσεων στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει με θέμα  το Ασφαλιστικό και το Συνταξιοδοτικό

Περισσότερα...

Σειρά ενημερωτικών δράσεων είναι σε εξέλιξη από τις αρχές Οκτωβρίου, στα Κ.Α.Π.Η. του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα, το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων σε ό, τι αφορά τις επόμενες δυο εβδομάδες διαμορφώνεται ως εξής:

Περισσότερα...

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης