ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά διοργανώνουν, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία. Την Παρασκευή 31 Αυγούστου  2018, στις 21:00, στον Πολυχώρο PAPRICA SENTIDO MEDITERRANEAN VILLAGE,  στην Παραλία Κατερίνης, η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και το Τμήμα Γυναικείων Θεμάτων διοργανώνουν  μια βραδιά, αφιερωμένη  σε  άνδρες και γυναίκες, με ελληνική και ξένη μουσική. Στην εκδήλωση θα παραστεί η Ευρωβουλευτής  της Ν.Δ. κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ.

ΔΤ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ  ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

 

Ανακοίνωση – κάλεσμα από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κατερίνης για την συμμετοχή εθελοντών στις εργασίες απογραφής. 

Η ανακοίνωση – κάλεσμα 

Μεταξύ 9 και 14 Αυγούστου 2018, καθημερινά από 10:00 έως 13:00, στην κλιματιζόμενη αίθουσα της «Παραμυθούπολης», θα πραγματοποιείται απογραφή υλικού των Κοινωνικών Δομών του Καπνικού Σταθμού. Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε δηλώνοντας συμμετοχή. 

Περισσότερα...

Η Νέα Δημοκρατία, η υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη στη χώρα μας και ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης , έχουμε απευθύνει κάλεσμα σ’  όλους τους Έλληνες πολίτες, να ενώσουμε δυνάμεις για  να αλλάξουμε μαζί την Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα καλύψουν τις βάρδιες στο φυλάκιο της Πλάκας Λιτοχώρου συμμετέχοντας στην δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας

Τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Κατερίνης συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» καλύπτοντας βάρδιες στο φυλάκιο της Πλάκας Λιτοχώρου.

Περισσότερα...

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης