ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

24ωρη πανελλαδική απεργία, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στο εμπόριο ενάντια στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές 

 Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει κηρύξει η ΟΙΥΕ για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη Κυριακή είναι μία (1) από τις οκτώ (8) Κυριακές που θεσμοθετήθηκαν με μνημονιακούς νόμους, κατά τις οποίες επιτρέπεται η  χωρίς όρια ελεύθερη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.  

Περισσότερα...

Μια εξαιρετικά σημαντική ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το  Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων, το απόγευμα της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου με θέμα: «GDPR: Πόσο μας αφορά; Οι αλλαγές που προβλέπει ο Νέος Γενικός Κανονισμός για τα προσωπικά δεδομένα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις».

Περισσότερα...

Το Τμήμα Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το ΒΔ 666/1966, όσες άδειες αλιείας επαγγελματικών σκαφών λήγουν στις 31-12-2018 ανανεώνονται στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές πριν τη λήξη τους.

Περισσότερα...

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στην Ιαπωνία μας πληροφορεί:

Συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις εξαγωγών τροφίμων τα οποία “μπορούν να αποθηκευτούν, να διανεμηθούν και να πωληθούν σε θερμοκρασία δωματίου”, όπως αποξηραμένα τρόφιμα, ξηροί καρποί, κονσερβοποιημένα τρόφιμα και φρούτα, είδη ζαχαροπλαστικής, ζυμαρικά, τρόφιμα στιγμιαίας παρασκευής,  κτλ ζητάει η ιαπωνική εταιρεία Cross–onCo. Ltd. Πρόκειται για μία από τις σημαντικές, σχετικά νέες, μικρού μεγέθους δυναμικές επιχειρήσεις εισαγωγής τροφίμων στην περιοχή Kansai(Osaka) της Ιαπωνίας.  Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 16 Απριλίου 2009.

Περισσότερα...

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης