Μάμμα Μία! Πώς να αντισταθώ… ξανά! 

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου ενημερώνει πως από σήμερα 7 Αυγούστου ξεκινά προπώληση εισιτηρίων με νέα μειωμένη τιμή για την παράσταση «Μάμμα Μία! Πώς ν’ αντισταθώ… Ξανά!» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου στις 21:00. 

 

Η τιμή προπώλησης είναι στα 20 ευρώ! 

Στο θέατρο ισχύουν οι τιμές που έχουν οριστεί δηλαδή 25 ευρώ γενική/ φοιτητικό, ανέργων πολυτέκνων 20 ευρώ και παιδιά έως 12 ετών 15 ευρώ.   

Και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την προσφορά αν είναι να παρακολουθήσει μια παράσταση που όπου παρουσιάζεται αποσπά μόνο καλά λόγια;

Το «Mamma Mia!» των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… για πρώτη φορά, «μιλάει» ελληνικά!

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας, για πρώτη φορά, στον χώρο του μιούζικαλ.

Το απολαυστικό musical που έσπασε ταμεία για 2 χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα σε περιοδεία από την 1η Ιουλίου 2018, σε ανοιχτά θέατρα σε όλη την Ελλάδα, σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα Ακροπόλ», με 45μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα σε σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.

 

 

 

Ο καιρός στην Πιερία

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα τηλεόρασης