Η ΝΙΚΗ του ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας έρχεται στις εκλογές του Ιουνίου!

Στην πρώτη εκλογική της αναμέτρηση τον περασμένο Μάιο, η ΝΙΚΗ έγραψε ιστορία στον πολιτικό βίο της πατρίδας μας, με δύο επικεφαλίδες:

Πρώτον, η ΝΙΚΗ απετέλεσε έκπληξη για δημοσκόπους και πολιτικούς αναλυτές. Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, με τον ιδρώτα και τον οβολό πολλών αγνών Ορθοδόξων Ελλήνων πατριωτών,  μελών και φίλων της Νίκης εδώ και χρόνια, χωρίς να εκλιπαρήσουμε κανέναν σε ανίερες συμμαχίες. Τον Μάιο, περισσότεροι από 172.000 συμπολίτες μας τίμησαν τη ΝΙΚΗ με την ψήφο τους, με το μετρημένο αποτέλεσμα της κάλπης να δείχνει 2,92%.

Δεύτερον, στο μεσοδιάστημα η ΝΙΚΗ δέχθηκε πρωτοφανή και συντονισμένο πόλεμο ύβρεων, ψεύδους, τρομοκρατίας προσώπων, σπίλωσης χαρακτήρων, ψευδών ειδήσεων, θεωριών συνωμοσίας, χλευασμών και γενικότερα λάσπης· πόλεμο, που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η ελληνική πολιτική ιστορία. Απαντήσαμε μετρημένα και μόνο με αλήθειες. Προσφάτως, πέραν της δημοσιευμένης στα ΜΜΕ ενεργοποίησης εθνικών υπηρεσιών που υπάγονται απευθείας στον Πρωθυπουργό, εναντίον της ΝΙΚΗΣ, σημειώθηκαν και δύο απόπειρες, μέσω προσφυγών στον Άρειο Πάγο, να αποκλεισθεί η ΝΙΚΗ από την συμμετοχή της στις εκλογές του Ιουνίου. Οι προσφυγές αιτιολογημένα απορρίφθηκαν. Η φωνή της ΝΙΚΗΣ, που είναι γνήσια φωνή του ελληνικού λαού, δεν θα φιμωθεί.

Στις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου, η ΝΙΚΗ αυξάνει τους υποψηφίους της σε 290 πρόσωπα, με συνδυασμούς που καλύπτουν το σύνολο των εκλογικών περιφερειών, με ενισχυμένη σύνθεση από προσωπικότητες που έχουν εισφέρει πολλά στην πατρίδα και στον συνάνθρωπό μας. Πρόσωπα, που θα δώσουν τον εκλογικό τους αγώνα κρατώντας τη σημαία του «εμείς» και όχι του «εγώ», ως ελεύθεροι άγνωστοι στρατιώτες και όχι ως διαχειριστές πελατειακών σχέσεων.

Ανάμεσά τους, εξέχουσα θέση ως Επικεφαλής του συνδυασμού Επικρατείας, αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης, Επίτιμος Αντιπροέδρος Αρείου Πάγου. Μετά από 38 έτη ευδόκιμης υπηρεσίας στην πολιτική και ποινική Δικαιοσύνη, ο κ. Αποστολάκης αποτελεί όχι μόνον ένα ισχυρό σύμβολο του αγώνα μας για την απελευθέρωση της δικαιοσύνης από την κομματική χειραγώγηση, αλλά και έναν μαχητικό κυματοθραύστη απέναντι στη μελετώμενη αναθεώρηση του Συντάγματος που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση στην επερχόμενη Βουλή.

Στην τιμητική τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τοποθετείται ο Επικεφαλής Επικρατείας κατά την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, υπερπολύτεκνος κ. Γεώργιος Μπαϊραμίδης, σύμβολο των αξιών της οικογένειας που υπερασπίζεται η ΝΙΚΗ. Τον ευχαριστούμε για την εκ νέου συμμετοχή του στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ. 

Η επερχόμενη Βουλή θα είναι στίβος μάχης. Οι «δεξιοί» και «αριστεροί» εντολοδόχοι της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» σκοπεύουν να πλήξουν τον Ελληνισμό και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια σε μία σειρά από θέματα όπως: η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας (Αιγαίο, ΑΟΖ), η συνταγματική αποκαθήλωση της επικρατούσας θρησκείας και του χαρακτήρα της εθνικής Παιδείας, ο περιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη, η  αρπαγή ελληνικών ιδιοκτησιών από ξένα “funds”, η πλήρης φτωχοποίηση του Έλληνα, η αποδόμηση της οικογένειας, ο εκπαιδευτικός εκμαυλισμός των παιδικών ψυχών.

Η κυβέρνηση έχει ευθέως εκδηλώσει την πρόθεσή της να τροποποιήσει ανενόχλητη το Σύνταγμα με διευρυμένη πλειοψηφία 180 εδρών. Η ΝΙΚΗ, πιστή στις αξίες της Ρωμηοσύνης, θα αντισταθεί απέναντι στον εθνομηδενισμό της κυβέρνησης και των εντός και εκτός Βουλής συνοδοιπόρων της, ως το τέλος. Ή αυτοί ή η Πατρίδα.

Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα να συστρατευθεί στον έντιμο αγώνα της ΝΙΚΗΣ, με την ψήφο του, με την ομολογία της γνώμης του, με το υστέρημά του, με την παρουσία του στα εκλογικά τμήματα. Στις 25 Ιουνίου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ΝΙΚΗσουμε!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗΣ