Το μετρό Θεσσαλονίκης στον Όλυμπο!

Χαιρόμαστε που η Πιερία και η Κεντρική Μακεδονία, προσελκύουν τουρίστες υψηλού επιπέδου. Πρόσφατα είχαμε στην Κατερίνη, για τρίτη φορά τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, ο οποίος, έμεινε έκπληκτος με τη λειτουργία του νοσοκομείου της πόλης (το οποίο, όμως, δεν επισκέφθηκε) και με τον πακτωλό επιδοτήσεων και αποζημιώσεων που παίρνουν οι αγρότες της Πιερίας.

Και μάλλον, δεν είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα ούτε για τα φορολογικά βάρη που σηκώνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τόπο μας, ούτε και για τον οδικό τουρισμό της Πιερίας που κινδυνεύει να γίνει παροδικός, λόγω της κατάστασης στην Εθνική Οδό. Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης, μας ενημέρωσε εφιστώντας την προσοχή μας, για το βαρυσήμαντο γεγονός ότι, πλέον, δεν υπάρχουν χριστιανόμετρα (αφού το ένα που υπήρχε, χάλασε στα χέρια του) και ότι κανένας, δεν μπορεί να παίζει με το πατριωτικό αίσθημα και τα εθνικά θέματα (εξαιρώντας σιωπηρά τον εαυτό του).

Και συνέχισε την περιδιάβασή του στην κεντρική Μακεδονία. Κι αφού του υπενθύμισαν ότι έχει βουλευτική έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο κ. Μητσοτάκης, σε ανταπόδοση, εξήγγειλε την επέκταση του μετρό Θεσσαλονίκης, του μεγαλύτερου εργολαβικού και κατασκευαστικού ανεκδότου τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα. Και «για σκεφτείτε» : ίσως, με την επέκταση του μετρό να καταφέρουμε να φτάνουμε απευθείας στον Όλυμπο, στο ύψος του οποίου, ο πρωθυπουργός, έδωσε γενναία αύξηση στα 30.000μ. !

Εμείς πάλι σκεφτόμαστε ότι, όχι απλά, δεν βιώνουμε το success story του πρωθυπουργού, εφάμιλλο του Λουξεμβούργου, αλλά μοιραζόμαστε με τη Βουλγαρία τον οικονομικό πάτο της Ε.Ε.

Η NE ΣYPIZA – ΠΣ  καλεί όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Πιερίας να είναι παρόντες στη μάχη των ευρωεκλογών και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Διεκδικούμε καλύτερη ζωή για όλους, τώρα!

Ετικέτες