Δωρεάν Εκπαίδευση και Θέσεις Εργασίας στο κατάστημα Leroy Merlin του αεροδρομίου Αθηνών

Η Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση ανακοινώνει τη διενέργεια του νέου δωρεάν ταχύρρυθμου εκπαιδευτικού προγράμματος Get Into  Customer Service, με προοπτική άμεσης πρόσληψης στο κατάστημα Leroy Merlin του αεροδρομίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και να διεκδικήσουν άμεσα μία από τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η Leroy Merlin στο κατάστημά τους στο αεροδρόμιο, σε θέσεις Συμβούλων Πώλησης και Ταμίων. Προσφέρονται full-time και part-time θέσεις, τόσο ορισμένου χρόνου (Απρίλιο – Οκτώβριο) όσο και αορίστου, ενώ η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών και επιπλέον ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μέσα σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας και σε μια ομάδα που λειτουργεί με σεβασμό και προσφέρει συνεχείς ευκαιρίες για εκπαίδευση και ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Get Into Customer Service λαμβάνουν δωρεάν εκπαίδευση εστιασμένη στις δεξιότητες που ζητάει η αγορά από κορυφαίους εισηγητές, καλλιεργούν τις ήπιες δεξιότητές τους και μαθαίνουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού σημειώματος και πως μπορούν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνέντευξης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ληφθούν υπόψη από την Leroy Merlin για άμεση πρόσληψη. Υποδοχή αιτήσεων μέχρι την Τρίτη 17/3/20.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Σχετικά με το πρόγραμμα Get Into:

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από το Prince’s Trust International και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση. Μέχρι σήμερα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις Vodafone, Goldair, Avin, όμιλος fourlis (Intersport), TGI Friday’s και Aegean Airlines καταγράφοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού το 100% των συμμετεχόντων που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εκπαίδευση έλαβαν θέσεις εργασίας σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Η επιτυχία του προγράμματος οφείλεται στην ορθή αντιστοίχιση προσφερόμενων και ζητούμενων δεξιοτήτων σε συγκεκριμένους εργασιακούς τομείς, στην εμπλοκή των εργοδοτών κατά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος και στο γεγονός ότι παρέχει στους νέους τις δεξιότητες και την εργασιακή εμπειρία που χρειάζονται για να αναζητήσουν άμεσα εργασία και να εξασφαλίσουν μία βιώσιμη θέση.