«Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του» – βίντεο εκδήλωσης

Ένα ταξίδι στον χρόνο και μαζί στην πολυσχιδή προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου, του μεγάλου πολιτικού ηγέτη που σφράγισε με την προσωπικότητα του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου,  είχαν την ευκαιρία να κάνουν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση με θέμα «Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του», που διοργάνωσε το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, στις 19:30, στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο (αίθουσα Πειραματική Σκηνή) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μέσα από την προβολή σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού και τις αφηγήσεις του Πρώην πρωθυπουργού και Προέδρου του Ιδρύματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου και του Ευρωβουλευτή Νίκου Α. Παπανδρέου, ήλθαν στο προσκήνιο ξεχωριστές στιγμές για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και την εποχή του.

Οι δυο συνομιλητές, μοιράστηκαν με το κοινό, ανέκδοτες ιστορίες και προσωπικές αναμνήσεις από τον πατέρα τους, παρέχοντας έτσι μια μοναδική εικόνα του, πολύ πέραν των δημόσιων και πολιτικών του ρόλων και ρίχνοντας φως στις προσωπικές και οικογενειακές διαστάσεις της ζωής ενός από τους πιο επιδραστικούς και σημαντικούς πολιτικούς της νεότερης ιστορίας της χώρας μας.

Αναφέρθηκαν δε, εκτενώς, στις αξίες και τις πεποιθήσεις που μοιράστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την οικογένειά του, καθώς και στον αντίκτυπο αυτών στην πολιτική του καριέρα και την κληρονομιά του στην ελληνική κοινωνία.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο: