Η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία 2021 ξεκίνησε!

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου συναντιούνται στο Στρασβούργο και διαδικτυακά 3.000-4.000 νέοι από την ΕΕ για να ανταλλάξουν ιδέες και να συμβάλουν στις συζητήσεις για το μέλλον της Ευρώπης.

  • 3.000 έως 4.000 συμμετέχοντες θα βρεθούν στις 8-9 Οκτωβρίου στο Στρασβούργο
  • Επίκεντρο το περιβάλλον, η δημοκρατία, η ανάκαμψη από την κρίση του κορονοϊού, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι κοινωνικές ανισότητες
  • Οι σημαντικότερες προτάσεις θα παρουσιαστούν στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης
  • Εκδήλωση για τους νέους που συνδιοργανώνεται από νέους

Με σύνθημα «Το μέλλον μάς ανήκει», η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση για τη Νεολαία (European Youth Event – EYE) 2021 θα φιλοξενήσει δεκάδες δραστηριότητες, συζητήσεις και εργαστήρια, καθώς και αθλητικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές παραστάσεις και συναυλίες.

Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, τα φώτα θα στραφούν στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στο «χωριό EYE» στο Στρασβούργο, όπου αναμένεται να δώσουν το παρόν 3 έως 4 χιλιάδες συμμετέχοντες, ενώ πολλοί ακόμη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση εξ αποστάσεως μέσω της ειδικής πλατφόρμας ΕΥΕ 2021.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διήμερη εκδήλωση και λεπτομέρειες για τις συζητήσεις και τους προσκεκλημένους ομιλητές είναι διαθέσιμες εδώ.