4 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου
Το άρθρο υπογράφει η κα Ιωάννα Φωστηροπουλου*
Ένα βήμα πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση
Το άρθρο υπογράφει η κα Ιωάννα Φωστηροπουλου*
Πάρης Παπαχρήστος
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.
Ιδρυτής του medNutrition.gr – Συγγραφέας
Ξεκινώντας να μαθαίνετε τον εαυτό σας, καλόν είναι να μάθετε κάποια βασικά στοιχεία για τη δύναμη της σκέψης, τη λειτουργία…
Ίσως έχετε ξανακούσει τον όρο Σπλαχνικό Λίπος. Ο δείκτης αυτός απεικονίζει το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ λειτουργεί ως δείκτης πρόγνωσης καρδιαγγειακών νοσημάτων. Διαβάστε το άρθρο – οδηγό του Πάρη Παπαχρήστου, Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, M.Sc. και
Ιδρυτής του medNutrition
Ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής τονίζει πως το όξινο περιβάλλον που δημιούργησε ο άνθρωπος στη γη είναι ιδανικό για να ευδοκιμήσουν ο κορωνοϊός και όλοι οι RNA ιοί τις τελευταίες δεκαετίες.
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Τυριού, 18 Ιανουαρίου , διαβάσετε σ’ αυτό το άρθρο μεταξύ άλλων για την ιστορία του Τυριού, τα Είδη Τυριών, την Θρεπτική Αξία, κ.α. ενδιαφέροντα
Η συνταγή του θαυματουργού κέικ είναι του καθηγητή Βιοχημείας Δημήτρη Κουρέτα και αποτελεί παγκόσμια πατέντα
Πάρης Παπαχρήστος
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc. – Ιδρυτής του medNutrition.gr – Συγγραφέας
Σύμφωνα με την Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19) που δημοσιοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4-1-2022.
Ελπιδοφόρα τα ευρήματα έρευνας στην Αυστραλία σχετικά με την “μάχη” με την μετάλλαξη Όμικρον.