“Ανοιχτή Γραμμή” του κ. Θ. Καράογλου με τους δημάρχους των περιοχών της Β. Ελλάδας που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις

Σε διαρκή επικοινωνία με Δημάρχους της Βόρειας Ελλάδας, οι περιοχές των οποίων επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, βρίσκεται ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου. 

Συνεχής είναι η ενημέρωση και από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, για τα προβλήματα στην Αθωνική Πολιτεία, όπου η κακοκαιρία κατέστρεψε τμήμα του οδικού δικτύου και απέκλεισε σκήτες.

Ο κ. Καράογλου συνεχάρει τους Δημάρχους για την άμεση αντίδραση που επέδειξαν στο κύμα της κακοκαιρίας, τονίζοντας οτι το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) είναι έτοιμο να συντονίσει τις ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών και να συνδράμει στο έργο των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων.

“Είμαστε δίπλα σας, σας στηρίζουμε, όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή στο πλαίσιο της δημιουργικής και εποικοδομητικής συνεργασία που έχουμε αναπτύξει”, ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.