Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους συμμετέχοντες του “The O Project”

Το “The O Project Festival” που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Μαρτίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με αξέχαστες εμπειρίες και μια ματιά στον κόσμο των ανερχόμενων καλλιτεχνών.

Το Φεστιβάλ παρείχε τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να επιδείξουν το ταλέντο τους και να συνδεθούν με το κοινό που διψούσε για νέους ήχους και εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες μαγνήτισαν το κοινό με το πάθος και τη δημιουργικότητά τους.

Η παράσταση που ξεχώρισε και αναδείχθηκαν από το κοινό πρώτοι την Παρασκευή, ήταν οι Moyzikanoi, μία πενταμελής σύγχρονη, έντεχνη, νεανική μπάντα που αποτελείται από τους Δημήτρη Δημάκα, Αλέξανδρο Δημάκα, Λευτέρη Λουκά, Αργύρη Δημόπουλο και Δημήτρη Γκατζή ηλεκτρίζοντας το κοινό με τον μοναδικό ήχο και την ενέργειά τους.

Το Σάββατο οι Redeem αναδείχθηκαν νικητές, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισαν σκληρό ανταγωνισμό. Το δίδυμο αποτελούμενο από τους Πάνο Γιαννούλη και Ανδρέα Σέρμπη έδωσε μια αξέχαστη ερμηνεία που έκλεψε τις εντυπώσεις.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επιτυχία του The O Project Festival” δήλωσε η Σίσσυ Ευσταθιάδου, project manager του event. “Το πάθος και το ταλέντο που επέδειξαν οι καλλιτέχνες ήταν πραγματικά εμπνευσμένα και είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι έκαναν αυτή την εκδήλωση δυνατή. Όλοι ήταν εξαιρετικοί και όπως υποσχεθήκαμε θα είμαστε δίπλα σε όλους με πράξεις και δεν θα μείνουμε στα λόγια”

Από τη μεριά της η εταιρεία παραγωγής Thessaloniki Brand υπόσχεται να επιστρέψει το επόμενο έτος για το The O Project. “Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια ευκαιρία σε νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες να λάμψουν και για το κοινό να ανακαλύψει νέα ταλέντα.”

‘Ηδη, τις επόμενες ημέρες, οι νικητές και άλλοι καλλιτέχνες που ξεχώρισαν, θα επισκεφθούν τη Thessaloniki Brand για την υπογραφή συμβολαίου και θα τους ανακοινωθούν οι πρώτες δράσεις κι εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το The O Project είναι αφιερωμένο στο να γιορτάζει και να υποστηρίζει ανερχόμενους καλλιτέχνες, παρέχοντάς τους ευκαιρίες να αναδείξουν τα ταλέντα τους και να συνδεθούν με το κοινό. Μέσα από φεστιβάλ, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες το The O Project στοχεύει να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία στην καλλιτεχνική κοινότητα. Κεντρικός μας στόχος η στήριξη των καλλιτεχνών και μελλοντικά.