“Κοπή Βασιλόπιτας για την Eduact  με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. κ. Φιλόθεου”

Στον πολυχώρο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Eduact – Δράση για την Εκπαίδευση, στον οποίο στεγάζεται το Thessaloniki Tech Lab – η Αμερικανική Γωνιά με την υποστήριξη της Πρεσβείας και του Προξενείου των ΗΠΑ – πραγματοποιήθηκε κοπή Βασιλόπιτας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 με την παρουσία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. κ. Φιλόθεου.

Ο πρόεδρος της Eduact, Κώστας Βασιλείου με το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχτηκαν τον Παναγιώτατο και τον ξενάγησαν στο χώρο. Ακολούθησε παρουσίαση ανασκόπησης των προγραμμάτων και ενημέρωση για τις δράσεις που πραγματοποιεί ο οργανισμός.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την τιμητική παρουσία του καθώς και όλους τους συνεργάτες, εθελοντές, τακτικά μέλη και εργαζόμενους για την προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά και τη συμβολή στα επιτεύγματα των 10 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Οργανισμού.

Στην συνέχεια απένειμε τιμητική πλακέτα με τις αξίες του οργανισμού στον Μητροπολίτη, ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε τον θαυμασμό για το καινοτόμο έργο του Οργανισμού και την πρόθεσή του να συμβάλλει με δράσεις για το καλό όλων των παιδιών.
Κατά την Ευλογία της Βασιλόπιτας ο Παναγιώτατος μοίρασε ευχές σε όλους τους παριστάμενους για υγεία και κάθε καλό για το νέο χρόνο.


Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης ο Αιδεσιμολογιώτατος Πατέρας Γεώργιος, Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητας της Μητρόπολης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Νικόλαος Τζόλλας, και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης Χρήστος Ρουμπίδης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για μια νέα δημιουργική χρονιά.