100 εκθέτες από Ελλάδα και Βαλκάνια σας περιμένουν στην 1η Έκθεση για την Βιομηχανία  Logistics & Μεταφορών, 11-13 Απριλίου, στηνΔΕΘ-HELEXPO

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας συμμετέχει ως εκθέτης στη LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO, 11-13/04/2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO). Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Τμήμα διοργάνωσε Ημερίδα με τίτλο «Automation & New Trends σε Μεταφορές & Logistics» την Παρασκευή 12/04/2024 και ώρα 11.00 – 13.00.

Από την Πέμπτη 11 Απριλίου, άνοιξε στην ΔΕΘ- Helexpo στην Θεσσαλονίκη τις πύλες της, η 1η έκθεση «LOGISTICS & TRANSPORTS  THESSALONIKI  EXPO», που διοργανώνεται από την OMIND CREATIVES, και η οποία θα διαρκέσει έως τις 13 Απριλίου, εκτεινόμενη στα Περίπτερα 8-9-10 και τους εξωτερικούς χώρους με 100 εκθέτες να αναμένουν να τους γνωρίσετε!

Το πλήθος των εκθετών, στην 1η κιόλας εκθεσιακή διοργάνωση του νέου expo event της ΟMIND CREATIVES, αλλά και οι εκατοντάδες προ-εγγραφές από επιχειρήσεις των Βαλκανίων και των ευρύτερων χωρών της ΝΑ Ευρώπης, αναδεικνύουν την έκθεση σε πραγματικό δια-βαλκανικό ραντεβού του εμπορίου και της βιομηχανίας με την αγορά παροχής υπηρεσιών logistics, εμπορευματικών μεταφορών και εξοπλισμού Αποθήκης.

Υπό την αιγίδα τριών Υπουργείων, την ενεργή συμμετοχή των ΣΒΕ, ΣΕΒΕ και των Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, με Χορηγό Έκθεσης και εκθέτη την ΟΛΘ Α.Ε., αλλά και συμμετοχές από όμορες βαλκανικές χώρες στα συνέδρια LOGI.C Conferences, που θα διεξάγονται παράλληλα με την έκθεση με 70 ομιλητές, η διοργάνωση επιτυγχάνει ένα πολλαπλό event υψηλού επιπέδου, που θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για την παραγωγική οικονομία της Β. Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Σημαντικοί Εκθέτες, που προέρχονται από τους κλάδους μεταφορών & logistics, λιμένων και forwarding, σιδηροδρομικών και οδικών μεταφορών, εταιρείες εξοπλισμού αποθήκης, ανυψωτικών μηχανημάτων και αυτοματισμών, τεχνολογιών πληροφορικής καθώς και επαγγελματικών οχημάτων, σας περιμένουν στην «LOGISTICS & TRANSPORTS  THESSALONIKI  EXPO».

Παράλληλα με την έκθεση, το 3ήμερο θα πλαισιωθεί και από το συνέδριο  LOGI.C Conferences, γνώριμο και αναγνωρισμένο από την αγορά του για πάνω από μία δεκαετία. Φορείς, όπως το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, η Ελληνική Εταιρεία Logistics Β. Ελλάδος, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, η OPTILOG Advisory Services, η ΟΦΑΕ, η συμβουλευτική Mentor Chain αλλά και η Διεύθυνση Τελωνείων Β. Ελλάδος της ΑΑΔΕ, διοργανώνουν θεματικές πάνελ στο πλαίσιο των LOGI.C Conferences.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την «LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO» , τις ίδιες εκθεσιακές ημέρες, στα περίπτερα 13 & 15 της ΔΕΘ- Helexpo, πραγματοποιείται η Διεθνής Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών, ‘FRESKON’, με τιμώμενη χώρα την Πολωνία.