Γιορτή-Τελετή Λήξης Ακαδημία Σ.Φ.Κ. Πιερικός

Μία ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώνεται για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σ.Φ.Κ. Πιερικός και την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιουνίου (20:00) θα υποδεχτούμε και τυπικά το καλοκαίρι, με τη διοργάνωση της γιορτής λήξης για όλα τα παιδιά της.  

Η γιορτή-τελετή λήξης της Ακαδημίας μας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Α’ ΔΑΚ (βοηθητικά γήπεδα) στις 20:00. Καλείσθε όλοι οι γονείς/κηδεμόνες, τα παιδιά, οι φίλες και οι φίλοι, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Η γιορτή θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων,  penalty  queen αποκλειστικά για τις μαμάδες, post daddies αποκλειστικά για τους μπαμπάδες και box to box football games ανάμεσα σε αθλητές και μπαμπάδες (Κ12 & Κ14), γιατί η ευγενής ποδοσφαιρική άμιλλα αρχίζει από την οικογένεια, πάντα με όρους και κανόνες!

Άλλωστε, όλη τη χρονιά καλλιεργήσαμε τα ιδεώδη του αθλητισμού και το ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό στον αντίπαλο εντός των γραμμών του γηπέδου, στον συμπαίκτη, στους προπονητές, στους διαιτητές και στο ίδιο το παιχνίδι! Σας περιμένουμε όλες και όλους, γιατί το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ…  

Καλό καλοκαίρι!