ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ –Μετά covid 19 εποχή ποδηλασίας

Εφιάλτη (που δεν πέρασε) φαίνεται να ζούμε. Παρ’ότι οι Έλληνες ανταποκρίθηκαν θετικά στα κυβερνητικά μέτρα προφύλαξης και από μεθαύριο ξανακυκλοφοράμε σχετικά ελεύθεροι. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από όλους μας όμως, για να ανακόψουμε την πανδημία .  Η ποδηλασία είναι από τα ασφαλέστερα αθλήματα αυτό τον καιρό. Η κίνηση από αυτοκίνητα έχει πέσει σημαντικά και πολλοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για άσκηση. Με ιδιαίτερη χαρά και έκπληξη είδαμε οικογένειες να ποδηλατούν ανά 2-3 άτομα   με τον μπαμπά ή την μαμά να εκτελούν χρέη εκπαιδευτή.

Σαν ΕΛ.Π.ΠΙ. θέτοντας  την ασφάλεια και την υγεία πάνω από όλα και με εμπειρία περισσότερο από 25 χρόνια  στους δρόμους ,θα συνιστούσαμε στους  φίλους ποδηλάτες: να κινούνται σε μικρές ομάδες, να κρατάνε αποστάσεις και να προσέχουν την ατομική τους υγιεινή εφαρμόζοντας όλες τις οδηγίες των λοιμοξιολόγων.

Φυσικά  οι δεκάδες εκδηλώσεις των ΕΛ.Π.ΠΙ. έχουν ανασταλεί αλλά σύντομα εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις συμβουλές των ειδικών και εάν πάνε όλα καλά  ,ετοιμάζουμε νέες ποδηλατικές εκδηλώσεις  σε  νεες ασφαλείς ποδηλατικές διαδρομές & ειδικούς χώρους .  Σαν εθελοντική ομάδα (δεν είμαστε σύλλογος και δεν επιδοτούμαστε από κανένα )  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την  Ελληνική Αστυνομία τους γιατρούς τους νοσηλευτές καθώς και όλο αυτό τον κόσμο που δουλεύει ακατάπαυστα όλο αυτό τον καιρό. Επίσης όλους τους  Ελευθέρους Ποδηλάτες που ακολουθούν τους κανονισμούς και εφαρμόζουν τον Κ.Ο.Κ.  για την ασφάλεια τους .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ  MTB LEADER.