Εντυπωσιακό 0-3 πέτυχε στην πρεμιέρα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στην Κοζάνη

Δυνατός και αποφασισμένος ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Γ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 την ομάδα της Κοζάνης.

Δηλώσεις μετά τη νίκη στην Κοζάνη έκαναν ο προπονητής του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Λεωνίδας Μπίλης και ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ο τεχνικός της ομάδας μεταξύ άλλων είπε: «Δουλέψαμε δυόμιση μήνες στην προετοιμασία και λογικό είναι να υπάρχει άγχος μήπως δεν έγινε κάτι σωστά. Νομίζω όμως ότι τα παιδιά πήραν αυτό που τους άξιζε, ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και δεν δέχεται αμφισβήτηση τόσο η απόδοση όσο και το αποτέλεσμα του αγώνα. Η Κοζάνη έχει τις δυνατότητες, έχει δυο παιδιά με τεράστιες εμπειρίες, μια διοίκηση ανωτέρου επιπέδου με μια φιλοξενία που αρμόζει στην ιστορία της και νομίζω ότι θα πετύχει το στόχο της, άρα πήραμε ένα αποτέλεσμα σε μια έδρα που νομίζω ότι δε θα είναι εύκολη. Από εκεί και πέρα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές, γιατί δεν αδικήσαν τους εαυτούς τους. Έκαναν αυτό που έπρεπε. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι. Είναι ένας μαραθώνιος και ξέρουμε ότι στο τέλος θα βγουν τα συνολικά αποτελέσματα της προσπάθειας.»

Ο Ηλίας Κοτσιαρίδης είπε: «Σίγουρα μια πολύ καλή αρχή για την ομάδα μας, δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι πολύ σκληρά, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητής μας και κάναμε αυτά που μας είπε κατά γράμμα, πολύ καλό ξεκίνημα, πολύ καλή αρχή, το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε δυναμικά, και πλέον με τα Μετέωρα για να συνεχίσουμε την καλή πορεία».

Ο Αποστόλης Καλαϊτζίδης είπε: «Δεν υπήρχε φόβος αλλά υπήρχε ένα άγχος θετικό το οποίο βγήκε σε καλό. Εμένα ήταν το ντεμπούτο μου, οπότε ήταν ένα άγχος που μου βγήκε σε καλό. Προπονούμαστε από τις 15 Ιουλίου και είμαστε πανέτοιμοι, είχαμε προετοιμαστεί 110% για το ματς και πιστεύω φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.»

Ο Βασίλης Χατζηδίμπας ανέφερε τα εξής: «Είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Δεν ήρθαμε να παίξουμε για την ισοπαλία και σκεφτόμασταν μόνο τους τρείς βαθμούς. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην προετοιμασία, τρείς μήνες προετοιμασία, ξεκινήσαμε πρώτοι πανελλαδικά και η δουλειά βγήκε στο γήπεδο, πήραμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου σε όλο το παιχνίδι και ίσως στο δεύτερο ημίχρονο αν είχαμε καθαρό μυαλό να είχε ξεφύγει κι άλλο το σκορ. Να ευχηθώ καλή χρονιά στην ομάδα της Κοζάνης και εμείς προχωράμε…»

Ο Νίκος Καλαϊτζίδης, σκόρερ του 1ου γκολ, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι η πρώτη μου χρονιά στη Γ΄ Εθνική με το χωριό μου, πέτυχα το πρώτο γκολ, αισθάνομαι υπέροχα γι αυτό, δικαιωθήκαμε πιστεύω για όλη μας τη δουλειά από τις 15 Ιουλίου που ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε…»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ