Επιτυχημένη συμμετοχή του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Κύπελλο Ελλάδας Τοξοβολίας 2024

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος “Ο Αρχέλαος” Κατερίνης ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επιτυχημένη συμμετοχή των αθλητών του στο Κύπελλο Ελλάδος Τοξοβολίας 2024, που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό, οι αθλητές μας κατέκτησαν πολλά μετάλλια και διακρίσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της αγωνιστικής τους κατάρτισης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

Κορυφαίος αθλητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Χαρίσης Ευάγγελος κατακτώντας την 1η θέση στο Ολυμπιακό Τόξο στην κατηγορία U21 Ανδρών και έχοντας το δεύτερο καλύτερο σκορ από όλες τις κατηγορίες στον αγώνα κατάταξης με 632 πόντους.

1η θέση κατέκτησαν στο μικτό ομαδικό U21 η ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης με την Χαριτίδου Παυλίνα και τον Χαρίση Ευάγγελο.

1η θέση στο Ομαδικό των γυναικών U21 κατέλαβαν οι αθλήτριες του Αρχέλαου Κατερίνης, Χαριτίδου Παυλίνα, Καραλή Θεοφανία και Κοκτσίδου Κασσιανή.

2η θέση στο μικτό ομαδικό U18 κατέλαβαν η Γιαννακού Αικατερίνη με τον Χαρίση Κωνσταντίνο.

Την 3η θέση κατέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα μας στο BareBow με τους Πασαχίδη Θεόδωρο, Γαλάνη Δημήτριο και Αλεξούλη Δημήτριο.

Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συγχαίρει επίσης τους αθλητές Μαρινόπουλο Ευάγγελο και Διαμαντίδη Έκτορα που κατέκτησαν την 15η και 9η θέση αντιστοίχως. Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή μας Χαρίση Ιωάννη, για την καθοδήγηση και την αφοσίωσή του. Ευχαριστούμε επίσης τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου για την άρτια διοργάνωση του Κυπέλλου.