ΕΠΣ Πιερίας: Αποστολή Μικτών Ομάδων στην Ημαθία

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ – Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Κ-12 και Κ-14 στην ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια

Πλούσιο αγωνιστικά ήταν το ξεκίνημα και η συνέχεια για τις ομάδες Κ-12 και Κ-14 της Ένωσής μας. Αύριο Τετάρτη 5/2/20 συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων μας με την 5η αγωνιστική στην όμορφη Ημαθία. Οι προπονητές μας Αδαμόπουλος Ηλίας (Κ12) και Κυπαρίσσης Παναγιώτης (Κ14) προετοίμασαν κατάλληλα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια.

Η πολυπληθής αποστολή θα αναχωρήσει στις 9:30 π.μ. από την βάση της, από το Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου για την Βέροια. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Κούρτης Κωνσταντίνος αρχηγός αποστολής, ο Σπαθάρης Νικόλαος, ο διασώστης/νοσηλευτής Φωτίου Κωνσταντίνος. Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας, που βρίσκεται στα Παλατίτσια Βεροίας.

12:30 ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-12  και  14:00 ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πιερίας Κ-14.

Ευχόμαστε στα αντιπροσωπευτικά μας τμήματα να παρουσιάσουν αξιόλογες εμφανίσεις και να επιστρέψουν στην Πιερία με επιτυχίες στις αποσκευές τους.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων