Ευχαριστήριο του Πιερικού προς τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο

Ο ΣΦΚ Πιερικός και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θέλουμε ακόμα μία φορά να ευχαριστησουμε τον άνθρωπο κυρίως κ.Κουκοδήμο Κώστα και κατόπιν τον θεσμικό του ρόλο ως Δημαρχος της πόλης μας, για την αμέριστη συμπαράσταση του στην δύσκολη αλλά καθ όλα επιτυχημένη έως τώρα πορεία του Πιερικού μας.
Μετά από χρόνια καταξίωσης και πετυχημένης πορείας ως αθλητής φτάνοντας στην υψηλότερη κορυφή όντας Ολυμπιονίκης, καθώς και εκτός γηπέδων ως Γ.Γ.Α.και βουλευτής Ν.Πιερίας έχοντας την γνώση για το τι χτίζει πρωταθλητές, πρωτοστάτησε και ανέλαβε εξολοκλήρου με ιδία έξοδα να καλύψει τις υποχρεώσεις του συλλόγου για τον τρέχοντα μήνα.


Εκτός αυτού πιστός και παθιασμένος φίλος του ιστορικού μας συλλόγου ΣΦΚ Πιερικός προσέφερε σήμερα ένα δωρεάν γεύμα χαλάρωσης αλλά και συσπείρωσης σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και τον επερχόμενων αγώνων μπαράζ.
Εμείς με έναν τέτοιον άνθρωπο και Δήμαρχο δίπλα μας δεν φοβόμαστε τίποτα και συνεχίζουμε να χτίζουμε γερά θεμέλια χέρι χέρι για το ευοίωνο μέλλον του συλλόγου.