Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας απαντά στον ΑΠΟ «Αταλάντη»

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας αισθάνεται την υποχρέωση απέναντι στην αποστολή της ομάδας να απαντήσει στην ανακοίνωση της Α.Π.Ο. Αταλάντης. Οι χυδαίες υβριστικές εκφράσεις, η ρίψη πετρών και νερού στα αποδυτήρια και οι προπηλακισμοί στο τέλος του παιχνιδιού είναι καταγεγραμμένα και στη διάθεση όποιων ζητηθεί.

Δυστυχώς, από την πρώτη στιγμή, που εισήλθε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο έγινε αποδέκτης απαράδεκτων καταστάσεων, που γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στους φιλάθλους των γηπεδούχων, που έχουν το ακαταλόγιστο, όσο στη στάση και την ενθάρρυνση από τα μέλη της Διοίκησης και της ομάδας τους.

Επαναλαμβάνουμε ότι το μοναδικό μας λάθος είναι ότι θέλαμε να διεκδικήσουμε αντρίκια τους  3 βαθμούς της νίκης, εντός αγωνιστικού χώρου, χωρίς να υποκύψουμε στις παραινέσεις και στα παρακάλια των γηπεδούχων. 

Όσον αφορά την αναφορά σας στον παρατηρητή του αγώνα, να σας υπενθυμίσουμε ότι η έναρξη του 2ου ημιχρόνου καθυστέρησε για 10 λεπτά, μετά από απαίτηση των διαιτητών και του παρατηρητή, για την παρουσία Αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο. 

Δυστυχώς, για τα συνθήματα “Βούλγαροι” και “Σκοπιανοί “, που επαναλαμβανόμενα εκστομίζονταν από τους φιλάθλους των γηπεδούχων, υπό την ανοχή της Διοίκησης, προφανώς είναι κάτι φυσιολογικό για τους ανθρώπους της ομάδας σας. Άλλωστε, τα ίδια συνθήματα είχε ακούσει και η αποστολή του Δία Δίου πριν 2 βδομάδες.

Κύριοι της Αταλάντης, οι αγώνες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και με αντρίκια μέσα. Προφανώς, αυτό είναι κάτι άγνωστο για σας.

Υ.Γ. Η μοναδική όαση στο χθεσινό θίασο ήταν ο προπονητής της ομάδας σας, που απορούμε πως βρίσκεται στην ομάδα σας.

Καλές Αποκριές. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αταλάντης  για την οποία προέκυψε η παραπάνω ανακοίνωση της Α.Ε. Καρίτσας:

Με λύπη μας διαβάσαμε τα ανυπόστατα και ψευδή γεγονότα που αναφέρονται στο δελτίο τύπου στο επίσημο site της Α.Ε. Καρίτσας μετά το σημερινό αγώνα με την ομάδα μας στο γήπεδο μας.

Ούτε πέτρες υπήρξαν, ούτε μπουκάλια νερό, ούτε προπηλακισμοί, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το φύλλο αγώνα του διαιτητή της αναμέτρησης όσο και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα.

Αυτό που υπήρξε και ακούσαμε οι ίδιοι ήταν οι δηλώσεις κάποιων από την αποστολή των φιλοξενουμένων του τύπου ”σήμερα θα σας ρίξουμε κατηγορία” και η προκλητική συμπεριφορά τους που δημιουργούσε ένταση στην εξέδρα και που έμεινε μόνο εκεί.

Τους πληροφορούμε ότι είτε παραμείνουμε είτε όχι στην κατηγορία αυτό θα είναι με την αξία μας και μόνο, μακριά από περίεργα αποτελέσματα και συνεργασίες.

Μάλλον οι υπεύθυνοι της ομάδας της Πιερίας θεώρησαν ότι έχουν την νίκη στο τσεπάκι τους, μη σεβόμενοι τον αγώνα που δίνει κάθε ομάδα όπως και η δική μας και λογικά δυσαρεστήθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα το οποίο, αν δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους θα ήταν η ήττα για τους ιδίους, παρά τις πολλές απουσίες της ομάδας μας.

Τους προτείνουμε να παρακολουθήσουν το βίντεο του αγώνα για να εξακριβώσουν την μεγάλη τύχη τους στην επίτευξη του πρώτου τέρματος της ομάδας τους αλλά και το ”δώρο” που τους έκανε η ομάδα μας στο δεύτερο.

Μέχρι σήμερα η φιλοξενία μας ήταν άψογη σε όλες τις ομάδες, όπως ήταν πάντα στην μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου μας, που σίγουρα είναι μεγαλύτερη από την δική τους.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων τους, να αγωνίζονται πάντα με το ίδιο πάθος όπως στο σημερινό αγώνα, (που προκάλεσε τον τραυματισμό-αποχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Τσακανίκα Π.) και να απολαμβάνουν άριστες διαιτησίες σαν την σημερινή, κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την τύχη να έχουμε στα έκτος έδρας παιχνίδια μας.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ”