Η καλοκαιρινή γιορτή του Τμήματος Στίβου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης διοργάνωσε μία υπέροχη γιορτή με την ευκαιρία της λήξης των προπονήσεων για την περίοδο 2023-24 με την συμμετοχή των ακαδημιών και του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου.

Η προπονητική ομάδα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης και η Εφορεία του Συλλόγου ετοίμασαν μια σειρά παιχνιδιών-αγωνισμάτων για τους αθλητές-τριες, όπως και έναν υπέροχο μπουφέ με πλούσια εδέσματα που ενθουσίασε τα παιδιά. Επίσης όλα τα παιδιά έλαβαν από έναν έπαινο για την συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τους αγώνες της χρονιάς που μόλις τελείωσε.

Τελειώνοντας οι υπεύθυνοι του Συλλόγου ανανέωσαν το ραντεβού τους με τα παιδιά των ακαδημιών για τον Σεπτέμβριο, ενώ το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του, αφού θα συμμετάσχει σε τρία ακόμα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στα παιδιά και την προσμονή του τον Σεπτέμβριο όλα τα παιδιά να επιστρέψουν με υγεία στις προπονήσεις και να συνεχίσουν να βάζουν και να εκπληρώνουν τους στόχους τους τόσο στον αθλητισμό αλλά και στα γράμματα!

Οι Ακαδημίες Στίβου του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αθλητικού Συλλόγου της Κατερίνης, του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ λειτουργούν με εξαιρετικά στάνταρ ποιότητας και καταξιωμένους προπονητές. Με πίστη στις δυνατότητες των αθλητών-τριων του, με σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη και το “Ευ Αγωνίζεσθαι”, το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, εύχεται σε όλους και όλες καλό καλοκαίρι!