Με πολλές διακρίσεις και ελπιδοφόρο το Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του «Αρχελάου»

Γιορτή βράβευσης για τις σπουδαίες διακρίσεις στο περιφερειακό πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων Βορείου Ελλάδος.

Σε μια σεμνή τελετή και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, η Διοίκηση του Γ.Α. Σ. «Αρχέλαος» Κατερίνης, τίμησε τα αγόρια και τα κορίτσια του Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής που ξεχώρισαν και κατάφεραν να διακριθούν σε αγώνες που συμμετείχαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου κ. Γιώργος Τσιαλός, ο β’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Αβραάμ Σαπρανίδης, γυμναστές και στελέχη του Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του Γ.Α.Σ. «Αρχέλαος, γονείς των αθλητών.  

Τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που πέτυχαν νίκες και διακρίσεις βράβευσε ο δήμαρχος Κατερίνης συγχαίροντας τους.  

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ «Αρχέλαος» κ. Άλκης Τασόπουλος ενημέρωσε τον δήμαρχο για την λειτουργία του Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής, την καλή ποιότητα και ελπιδοφόρα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ομάδα στα παιδικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών με την φροντίδα του Έφορου του Τμήματος κ. Βασιλείου Τζώτζου.

Μάλιστα τώρα μετά από πολλά χρόνια το τμήμα των αγοριών, προπονητή τον Χρ. Λιμπανοβνό (πρώην πρωταθλητή της Ενόργανης Γυμναστικής, με πανελλήνιες και διεθνείς νίκες και διακρίσεις) συμμετέχει σε αγώνες και κατακτά σημαντικές διακρίσεις. Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ ξεναγήθηκαν στους χώρους του γυμναστηρίου και συζήτησαν την ενδεχόμενη συμπληρωματική επέκταση προσθήκη επιπλέον χώρου για τις ανάγκες του συλλόγου.

Ο κ. Τασόπουλος επέδωσε εκ μέρους του Δ.Σ. του Αρχελάου,  στον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο τιμητική πλακέτα, «για την πολυετή του προσφορά στον αθλητισμό και την έμπρακτη στήριξή του στην ενόργανη γυμναστική του συλλόγου».

Ο κ. Κουκοδήμος σε ανάρτησή του επισημαίνει πως «Στον Δήμο Κατερίνης και στον Οργανισμό Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) επενδύουμε στον αθλητισμό και στη νέα γενιά. Συγχαίρω θερμά τους νέους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του ΓΑΣ Αρχελάου Κατερίνης, που μας έκαναν υπερήφανους, με τις πρωτιές και τις σπουδαίες διακρίσεις τους, στο περιφερειακό πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων Βορείου Ελλάδος.

Οι επιτυχίες αυτές, εμπνέουν τη νέα γενιά στον δικό της καθημερινό αγώνα, για την προσήλωση και κατάκτηση υψηλών στόχων. Συγχαρητήρια απευθύνω επίσης, στον πρόεδρο Άλκη Τασόπουλο, στη διοίκηση του Αρχελάου, σε όλους τους προπονητές και στους γονείς των παιδιών μας».