Με 2-0 ο κέρδισε ο Πιερικός τον Δία Δίου

Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ο ΣΦΚ Πιερικός φιλοξένησε την ομάδα του Δία Δίου.
Ο προπονητής της ομάδος μας κ. Σάκης Παπαβασιλείου επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα τους: Γουναρίδης, Ιβανίδης, Β. Τουλίκας, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Νίκιτς, Μπενίσκος , Μηλιώτης, Σαχινίδης, Κριεμάντι και Χαρτσιάς.
Από την αρχή του παιχνιδιού ο Πιερικός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σε κατοχή και δημιουργία ευκαιριών , απέναντι στο αξιόλογο σύνολο των παικτών της ομάδος του Δία Δίου, που έως τα μέσα του πρώτου ημίχρονου κατάφερε να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη.
Το σκορ άνοιξε για τον Πιερικό ο Μπενίσκος στο 30΄με ωραίο γκολ και ο Σαχινίδης λίγα λεπτά αργότερα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα όταν βγήκε σε τετ α τετ.Ο σύλλογος του Πιερικού διπλασίασε τα τέρματα του στο 62′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαρτσιά. Ο Πιερικός είχε την ευκαιρία να τρπλασιάσει τα τέρματα του στο 71′ αλλά το πέναλτι του Σαχινίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Δια Δίου. Το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 2-0 υπέρ της ομάδας μας.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Ιβανίδης, Β. Τουλίκας, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Νίκιτς, Μπενίσκος (72′ Περογαμβράκης), Μηλιώτης (87′ Δεμηρτζόγλου), Σαχινίδης (79′ Παπαδόπουλος), Κριεμάντι (62′ Ίτσιος), Χαρτσιάς.
Στον πάγκο: Τοπαλίδης, Καρτσαμπάς, Παπατολίκας.
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (76′ Παπαστεργίου), Παγωνίδης, Μαυρίδης (68′ Παπαγιαννόπουλος), Καλουσίδης (68′ Μανίκας), Αν. Παναγιωτίδης, Ευαγγελόπουλος (83′ Τσουρέκας).
Στον πάγκο: Γ. Παναγιωτίδης, Μπαμπαΐτης, Νάκας.

Με εκτίμηση
Γραφείο τύπου και επικοινωνίας ΣΦΚ Πιερικός