Ο ΓΑΣ «Σβορώνος» συγκέντρωσε την αθλητική Πιερία και τις Αρχές στον Ετήσιο Χορό του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός του ΓΑΣ «Σβορώνος». Συγκέντρωσε πολλούς παράγοντες του αθλητισμού της Πιερίας, βουλευτές, πολιτευτές, τις τοπικές αρχές του Σβορώνου.

Ο πρόεδρος Γιάννης Τρελλόπουλος, πέρα από την επιτυχή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα κατάφερε να έχει ευρύ κύκλο συνεργατών και φίλων και τίμησαν τον χορό του Συλλόγου με την παρουσία τους.

Διακρίναμε τον βουλευτή Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κατερίνης κ. Κατανά Νικόλαο, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας κ. Τόκα Αστέριο, τον πολιτευτή κ. Κουλκουδίνα Σπύρο, εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων, προπονητές και αθλητές.

Από το Σβορώνο το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του Τ.Σ. κ. Κωνσταντινίδης Χρήστος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου  κ. Χρηστακίδης Γιάννης, η πρόεδρος του ΑΟΓ «Πιερίδες Μούσες» κ. Ζιώγα Παρασκευή και μέλη της διοίκησης του Συλλόγου.

Η βραδιά κύλησε για όλους ευχάριστα, ήταν ευκαιρία για συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ το κέφι ήταν αμείωτο μέχρι το τέλος.