Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του για το 2020 με τις ευχές του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κων/νου Κουκοδήμο

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του, σε μία θερμή, οικογενειακή και πάνω απ’ όλα πιερική και «μελανόλευκη» ατμόσφαιρα.

Δείπνο με πλούσιο φαγητό παρέθεσε την Πέμπτη το βράδυ σ΄ όλη την ποδοσφαιρική «μελανόλευκη» οικογένεια του Πιερικού ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Κων/νος Κουκοδήμος με αφορμή την έμπρακτη αγάπη του και υποστηρίζοντας και ενισχύοντας οικονομικά την ομάδα της πόλης μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ.

Το ραντεβού δόθηκε στη φιλόξενη ταβέρνα «Ο Μαγειράκος» της οικογενείας Μορφακίδη όπου σύσσωμη η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, το τεχνικό επιτελείο, οι φροντιστές και οι ποδοσφαιριστές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά 2020 υπό τις ευχές του δημάρχου μας κ. Κων/νο Κουκοδήμο ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας, υγείας για το μέλλον κι ευχές από πλευράς δημάρχου για τον στόχο της ανόδου αφού η ομάδα κινείται πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα τόσο στην λειτουργία της όσο και στην οργάνωσή της, ώστε να μη λείπει τίποτα σε κανέναν.

Με ενθουσιασμό κι αισιοδοξία συγκεντρώθηκε όλη η «μελανόλευκη» οικογένεια, όπου είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο πριν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχοντας για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Τον λόγο έπειτα πήρε ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Συμεωνίδης και ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Λαζαρίδης οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για την ομάδα μέσα στο 2020 με την πολυπόθητη άνοδο στην επόμενη κατηγορία, μια χρονιά ορόσημο για την ιστορική ομάδα της Κατερίνης και της Πιερίας, ευχόμενοι  κάθε προσωπική και συλλογική ευημερία με επιτυχίες, συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για το καλό της ομάδας, στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.

Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, οικογενειακό και φιλικό, στοιχεία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες ήταν προσφορά του κ. Γιάννη Λαζαρίδη, οι τυχεροί που πέτυχαν τα δυο φλουριά ήταν ο προπονητής μας Σάκης Παπαβασιλείου και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τουλίκας, οι οποίοι και έλαβαν το δώρο έκπληξη που αντιστοιχούσε στους τυχερούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Γαβριήλ Κωνσταντινίδης με σύσσωμη τη διοίκηση καθώς και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μορφακίδης, Γιώργος Κυριακίδης, ο πολιτευτής Σπύρος Κουλκουδίνας, ο Στέφανος Μπιτόπουλος, ο επιχειρηματίας Αντώνης Κυργιάκος, ο δημοτικός σύμβουλος   Νίκος Κατανάς, ο τοπικός, κοινοτικός σύμβουλος Βασίλης Τσακιρίδης οι οποίοι έμπρακτα στηρίζουν την ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.  

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι με χαλαρή κουβέντα και χιούμορ. Όλοι έδωσαν την υπόσχεση για το καλύτερο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι.

Οι σχέσεις μεταξύ όλων είναι άριστες και σε αυτές βοηθά και χτίζει η διοίκηση που στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον συντελεστή της βραδιάς τον δήμαρχο Κατερίνης κ. Κων/νο Κουκοδήμο, καθώς και τη διεύθυνση του καταστήματος της οικογενείας Μορφακίδη για την οργάνωση, την εξυπηρέτηση και το ωραίο μενού.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ