ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Θετική η πορεία της Ακαδημίας – Δυνατό φυτώριο για την ομάδα

Η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών αγωνίζεται μέσα σε αντίξοες συνθήκες και καταφέρνει για 2η χρονιά να διατηρήσει και να αναπτύξει την μοναδική στην Πιερία Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών!

Η παρουσία της ομάδας των κοριτσιών στο Πρωτάθλημα Υποδομών (Κ-12) κερδίζει τις εντυπώσεις και διαμορφώνεται ένα αξιόλογο σύνολο με αρχές, αθλητικό ήθος και τεχνική κατάρτιση που ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα των Πιερίδων Μουσών.

Θετική η προσπάθεια στο τμήμα του Λιτοχώρου

Σε μια περίοδο «ισχνών αγελάδων» που ακόμη και ποδοσφαιρικές ομάδες ανδρών εγκαταλείπουν τα πρωταθλήματα και διαλύονται σωματεία, τα μέλη του Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών με πολύ κόπο, υπέρμετρη προσωπική προσπάθεια ξεκίνησαν και διατηρούν με θετική πορεία Τμήμα Ακαδημίας και στο Λιτόχωρο.

Με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, Διοίκηση και Προπονήτρια (Λία Ζιώγα), θα κάνουν τον απολογισμό μιας κοπιαστικής αλλά θετικής πορείας  και θα σχεδιάσουν τα βήματα της επόμενης περιόδου

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα της Ακαδημίας Κοριτσιών των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ προπονείται στο Αθλητικό Κέντρο Σβορώνου κάθε Τρίτη και Πέμπτη και στο Αθλητικό Κέντρο Λιτοχώρου, κάθε Τετάρτη.

 Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις εγγραφής στην Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:

  • 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή
  • 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα