Στην κορυφή οι Μικτές Κ-14 και Κ-12 της Ε.Π.Σ. Πιερίας – Νίκησαν εκτός έδρας τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ημαθίας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ – Στην κορυφή οι ομάδες μας, συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους με νίκες, παρουσίασαν θέαμα, όμορφο ποδόσφαιρο και εκπληκτικά τέρματα οι ποδοσφαιριστές μας

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Κ-12 και Κ-14  με νίκες εκτός έδρας στα Παλατίτσια Ημαθίας

Κ-12 ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πιερίας 1-2

Κ-14 ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πιερίας 0-2

 Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την 5η αγωνιστική για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα Κ-12 και Κ-14 με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας. Πλούσια και ποιοτικά αγωνιστικά ήταν η 5η αγωνιστική για την Κ-12 ο προπονητής Ηλίας Αδαμόπουλος προετοίμασε κατάλληλα τους μικρούς ποδοσφαιριστές του οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό πιάνοντας εξαιρετική επίδοση επικράτησαν με 1-2 με όμορφα σε εκτέλεση τέρματα. Τα τέρματα πέτυχαν οι: 0-1 Σιτμαλίδης, 1-2 Πατσιοδήμος.

ΕΠΣ Πιερίας Κ-12: (Προπονητής Ηλίας Αδαμόπουλος), Παγιώτας (Ευαγγελόπουλος), Ζαγγελίδης (Μπόζογλου), Δερμίσης, Χρυσίδης, Πατσιοδήμος (Τσακιρίδης), Σιτμαλίδης, Τοπαλίδης (Στογιάννος), Τζίτσας (Λυκόπουλος), Φασφαλής (Παρασίδης).

Παρόμοια επίδοση παρουσίασαν και οι νέοι ποδοσφαιριστές της Κ-14 του προπονητή Παναγιώτη Κυπαρίσση οι οποίοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, παρουσιάζοντας αξιόλογο και ποιοτικό ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή πετυχαίνοντας καταπληκτικά σε εκτέλεση τέρματα με σκορ 0-2. Τα τέρματα πέτυχαν οι: 0-1 Παπαδημητρίου, 0-2 Χατζηπουργάνης.

ΕΠΣ Πιερίας Κ-14: (Προπονητής Παναγιώτης Κυπαρίσσης), Παπαδόπουλος Β. (Λαφατζής Ε.), Παπαδόπουλος Π., Παπαδημητρίου Α., Μπατζογιάννης Β., Στεφανίδης Κ., Ανυφαντής Μ., Αποστολίδης Γ. (Λάμπρου Α.), Μυρτολάρι Ν. (Κωνσταντινίδης Ε.), Ξανθόπουλος Ν. (Ανθίτσας  Κ.), Μανουσαρίδης Ε. (Κάλτσο Ά.), Χατζηπουργάνης Α.

  Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί γονείς, φίλαθλοι, προπονητές και φίλοι των παιδιών, ο πρόεδρος μας Στέργιος Τόκας καθώς και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Κων/νος Κούρτης, Νίκος Σπαθάρης και ο νοσηλευτής/διασώστης Κων/νος Φωτίου.  

Την Τετάρτη 19/2/2020 συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων μας με την 6η αγωνιστική στη σειρά στο Αθλητικό μας Κέντρο της Νέας Εφέσου, με την ΕΠΣ Κοζάνης. 12:30 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Κοζάνης Κ-12  και  14:00 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Κοζάνης      Κ-14.

 Ευχόμαστε στα αντιπροσωπευτικά μας τμήματα να παρουσιάσουν αξιόλογες εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα. Καλούμε τους φιλάθλους, φίλους και γονείς των ομάδων μας να παρευρεθούν και να σταθούν αρωγοί στις αξιόλογες συναντήσεις που θα προσφέρουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας με τις επιδόσεις τους.   Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 19/2/20 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας στην Νέα Έφεσο να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή της διοργάνωσης.         

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων