Τσικνοπέμπτη σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του Πιερικού τσίκνισε στο φυσικό της χώρο στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης

Τσίκνισε την Πέμπτη σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο φυσικό της χώρο στο γήπεδο του Πιερικού το Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Η διοίκηση αποφάσισε να τιμήσει το έθιμο της παράδοσης της «Τσικνοπέμπτης», προσφέροντας σουβλάκια μπριζόλες, λουκάνικα και αναψυκτικά μέσα σ΄ ένα πολύ όμορφο, ζεστό και «μελανόλευκο» οικογενειακό κλίμα. Εκεί βρέθηκε η ομάδα με όλο το ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο μετά το τέλος της προπόνησης στο κυλικείο του γηπέδου. Με ολομέλεια των ποδοσφαιριστών, προπονητών, μέλη της διοίκησης και εργαζομένων πραγματοποιήθηκε το ψήσιμο και όλοι τίμησαν με το παραπάνω την παράδοση, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα μετά την προπόνηση.
Οι ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι απολαμβάνοντας τα σουβλάκια, τα λουκάνικα και τις μπριζόλες προσφορά από τους Γιάννη Λαζαρίδη, Αντώνη Κυργιάκο, Βασίλη Τσακιρίδη, το ψήσιμο ανέλαβε ο Μιχάλης Βασιλειάδης μέσα σε κλίμα ομαδικό και δυναμικό με αποφασιστικότητα.
Ευχόμαστε σ’ όλους τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας μας θερμές ευχές για καλή Αποκριά.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί όλους τους φιλάθλους να βρεθούν την Κυριακή 23/2/20 και ώρα 15:00 στο γήπεδο με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και να στηρίξουν την ομάδα μας στην πορεία που καταβάλλει για την πραγματοποίηση του στόχου.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ