Ακόμη μια υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του Αναστάσιου Μανώλα

 Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” τον κύριο Γεώργιο Παντερμαλή.

Ο κ. Παντερμαλής γεννήθηκε στο Λιβάδι. Πατέρας του είναι ο Κυριάκος Παντερμαλής και μητέρα του η Αλεξάνδρα Κοντογιάννη.

Μετά την αποφοίτησή του από το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδίου φοίτησε στο Γυμνάσιο και στη συνέχεια στο Τεχνικό Λύκειο Αιγινίου, απ’ όπου απεφοίτησε με την ειδικότητα του Ηλεκτρονικού.

Από το 1993 εργάζεται στον ΟΤΕ-Cosmote ως Τεχνικός δικτύων τηλεπικοινωνιών με ευθύνη τον τομέα δικτύου Βόρειας Πιερίας. Είναι Γενικός Γραμματέας εργαζομένων ΟΤΕ-Cosmote Κεντρικής Μακεδονίας. Διετέλεσε επί πενταετία Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΕ-Cosmote Πιερίας και επί τριετία Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Πιερίας. Υπήρξε ενεργό μέλος Πολιτιστικών φορέων της περιοχής μας και ειδικά του συλλόγου Λιβαδίου. Ακόμη, διετέλεσε ποδοσφαιριστής της Ομάδος του χωριού του καθώς και των Ομάδων “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” Μελίκης και ΜΑΣ Παλαιαμπέλων.

Είναι παντρεμένος με την Μάγδα Κουτσοπούλου και διαμένουν στο Αιγίνιο. Έχουν μια θυγατέρα, την Αλεξάνδρα, η οποία είναι πτυχιούχος Φιλολογίας και ένα γιό, τον Κυριάκο, ο οποίος είναι απόφοιτος του ΕΠΑΛ Αιγινίου.

 Σε δήλωσή του ο κ. Παντερμαλής ανέφερε:

“Από πολύ νεαρή ηλικία είχα και έχω πάθος για τον τόπο μου, αγάπη για τα κοινά, διάθεση προσφοράς σ’ αυτόν καθώς και το μεράκι να διαθέσω κι εγώ τις δυνάμεις μου για να κάνουμε καλύτερο το αύριο της περιοχής μας. Μ’ αυτές τις σκέψεις και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απεφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του δήμου Πύδνας-Κολινδρού στο πλευρό του κ. Ανέστη Μανώλα, πιστεύοντας ότι έτσι μπορούμε να πάμε ακόμη ένα βήμα μπροστά. Με εργατικότητα, συνέπεια και ήθος Θέλουμε και Μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας ακόμη ψηλότερα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. ”