Α. Λοβέρδος από Κατερίνη: Κάποιοι φοβούνται το παραβάν. Εγώ δεν το φοβάμαι

Καλώ όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα τι ψήφισαν σε προηγούμενες εκλογές, να έλθουν να ψηφίσουν στις 5 Δεκεμβρίου για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ μεγάλο κόμμα.

Την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) υποστήριξε, ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε συγκέντρωση υποστηρικτών και φίλων του, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «ΕΚΑΒΗ» το βράδυ του Σαββάτου 27-11-2021.

Όπως τόνισε και στην συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε, αλλά και στην ομιλία του ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως στη συζήτηση που γίνεται για το ποιος μπορεί να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, ο ίδιος, απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Όπως είπε, «κάποιοι φοβούνται το παραβάν, εγώ δεν φοβάμαι το παραβάν». Όπως υποστήριξε, για να υπάρξει η προοπτική να ξαναγίνει μεγάλη η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ να μπορεί να παρεμβαίνει και να διαμορφώνει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές. Αυτό θα είναι ένα μήνυμα αποδοχής του ΠΑΣΟΚ από τους πολίτες.

Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε επίσης πως το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα έχει κριθεί από τους πολίτες και είναι η κατάλληλη πολιτική συγκυρία να επανακάμψει δυναμικά. Γι αυτό ο ίδιος, και είναι ο μόνος από τους υποψηφίους, υπόσχεται πως από την πρώτη βραδιά, μετά την εκλογή, το ΠΑΣΟΚ θα είναι το κόμμα που θα υπηρετήσει ως αρχηγός.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως απαντά ξεκάθαρα στο ερώτημα «με ποιόν θα συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ», πως αυτό είναι άκαιρο και εγκλωβίζει την Δημοκρατική Παράταξη σε ρόλο μικρού κόμματος. Ο ίδιος πιστεύει πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί και είναι οι κατάλληλες πολιτικές συνθήκες να διαμορφώσει την δική του πολιτική πρόταση η οποία θα έχει την  ευρεία αποδοχή των πολιτών. Αυτή η αποδοχή θα δώσει στο ΠΑΣΟΙΚ πολύ μεγαλύτερα ποσοστά στις ερχόμενες εκλογές, οπότε, σε άλλα κόμμα θα απευθύνεται το ερώτημα «αν θα συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ»!