Δήμος Κατερίνης: Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ

Την καθιερωμένη ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, χθες το μεσημέρι, σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης.

Ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά απηύθυνε στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π Νικόλαος Τσιαμπέρας, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη συμβολή των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας στην ενεργό κοινωνία και ταυτόχρονα «στην αντιμετώπισή τους με ευαισθησία, έμπρακτο ενδιαφέρον και σεβασμό από το Δ.Σ. του Οργανισμού».

Παράλληλα, έκλεισε με την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες τους, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που ασκούν με υπευθυνότητα τα καθήκοντά τους και στηρίζουν τους ηλικιωμένους μέσα από ποικίλες δράσεις και υπηρεσίες.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου,   ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος  κ.κ. Γεωργίου, δημοτικοί σύμβουλοι,  μέλη του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου.

Επιπλέον, αφιέρωμα στην τριαντάχρονη διαδρομή των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης με την προβολή αρχειακού υλικού, το οποίο επικεντρώθηκε στην προσφορά και συμμετοχή των ηλικιωμένων στην τοπική κοινωνία έγινε στη διάρκεια της βραδιάς.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ διασκέδασαν, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν την όμορφη εκδήλωση.