Δήμος Κατερίνης: Φροντίδα για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων & εν μέσω κορωνοϊού

Για την αποτελεσματική & επαρκή σίτιση των αδέσποτων του αστικού ιστού εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας της πανδημίας μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης ευρισκόμενος σε ανοικτή γραμμή συνεργασίας με τα δύο φιλοζωικά σωματεία – μέλη της Πενταμελούς Επιτροπής Διαχείρισης των Αδέσποτων Ζώων.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Τσιαλού, ο αστικός ιστός έχει χωριστεί σε δύο τομείς περιοχών με το μεγαλύτερο αριθμό αδέσποτων, για τη σίτιση των οποίων ο Δήμος Κατερίνης διέθεσε σε μέλη των φιλοζωικών –  ήδη από τις 20 Μαρτίου – ξηρά τροφή.

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ»

Όπως σημειώνει ο κος Τσιαλός: «Ο Δήμος Κατερίνης μεριμνά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση του θέματος των αδέσποτων και στις κρίσιμες αυτές για όλους μας ώρες. Επειδή τα κλειστά καταστήματα και ο περιορισμός των μετακινήσεων των φιλόζωων συνδημοτών έχει ως αποτέλεσμα να καθίσταται δυσχερής η σίτιση των αδέσποτων στον αστικό ιστό, θέσαμε άμεσα σε εφαρμογή τη φροντίδα για τους τετράποδους φίλους μας, με συμπαραστάτες τα φιλοζωικά σωματεία – μέλη της επιτροπής μας».